Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Super by Retrosuperfuture

(4)
Viser produkter 1 till 4 av 4

Retrosuperfuture-solbriller hos Mister Spex

Retrosuperfuture er et moderne brillemerke som ble grunnlagt i 2007. Disse solbrilleinnfatningene for menn og kvinner er definisjonen av retro chic. Fra en klassisk og elegant avrundet base, er disse brillene bygget opp med et lag av fargerikt acetat for å gi et virkelig individuelt utseende for den motebevisste. Med en fot på sekstitallet og den andre i fremtiden, er disse Retrosuperfuture-solbrillene stilige og særegne, og har til og med blitt sett på kjendiser av slike som Yoko Ono,l Lady Gaga og Kanye West.

Retrosuperfuture-kolleksjonen er bemerkelsesverdig med sine buede kanter, noe som gir disse rammene et «vintage- aktig» utseende. Fra innfatninger med halv innramming (browline fasonger) til de tykke myke firkantede stilene, Det finnes en rekke design å velge mellom for å finne den rette brillen til akkurat ditt ansikt. Metallstengene gir en mer delikat stil mens tofargede og tunge svarte rammer formidler en moderne kunstnerisk sans. For sommerfargene er «tortoiseshell» -innfatninger et sofistikert valg som matcher alle hudfarger og hårfarger.

I tillegg til UV-beskyttelse, er Mister Spex sine styrkeglass av høy kvalitet. Bestill deg et par solbriller hos Mister Spex, de har et ekstra herde belegg slik at de blir mer motstandsdyktige mot riper. Det gode antirefleksbelegget på alle glassene våre, gjør også disse Retrosuperfuture-solbrillene er ideelle for bruk mens du kjører. Bestiller du briller hos Mister Spex, sender vi dem med sporing til postkassen din. Vår returpolicy kan du lese mer om på vår nettside.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo