Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Lozza
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Lozza

(27)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 27 av 27

Solbriller fra Lozza i Mister Spex’ nettbutikk

Levla dolce vitamed Lozza! Veteranen innen italienske synsprodukter kombinerer den typiske italienske livsstilen med fullkomment håndverk og en sofistikert og gjennomtenkt sans for detaljer. Lozza er Italias eldste brillemerke og har ry på seg for å kombinere klassiske og moderne elementer med italiensk eleganse, noe som gjør Lozzas solbriller til et tidløst must. Varemerket blåser liv i sjarmerende tradisjoner med en moderne tolkning. I 2013-solbrillekolleksjonen har designerne hentet inspirasjon fra naturen, noe man ser av både materialene og fargene som er brukt. Duse nyanser i jord, sand og oker dominerer kolleksjonen sammen med subtile grønnfarger og skilpaddemønster.

Hav og himmel er også representert i kolleksjonens blåtoner. Solbrillene fra Lozza gir alltid antrekket en chic italiensk touch, enten det er klassisk, neo-vintage eller urban-safari. Siden starten i 1878 har varemerket kombinert høy kvalitet med funksjonalitet og særpreg. Solbrillene fra Lozza er laget av robuste og komfortable materialer som acetat og metall og har utmerket UV-beskyttelse.

Ikke rart at disse modellene er så ekstremt populære! På 60-tallet var brillene fra Lozza så populære at varemerket fikk en Fashion Oscar for salg av over én million par. Med sin tradisjonelle, elegante og tidløst moderne design er solbrillene fra Lozza perfekt tilbehør for både kvinner og menn.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo