Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Liu Jo
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Farge innfatning

Farge glass

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Liu Jo Solbriller

(1)

Viser produkter 1 to 1

Solbriller fra Liu Jo på Mister Spex

Det italienske motemerket Liu Jo har laget stilige og elegante modeller siden starten i 1995. Solbrillene fra Liu Jo på Mister Spex er synsprodukter av toppkvalitet og fås i en rekke modeller og former som appellerer til de fleste. Solbrillekolleksjonen fra Liu Jo på Mister Spex er sofistikert og elegant. Disse solbrillene er selve symbolet på toppmote og fantastisk kvalitet.

Solbrillene fra Liu Jo fås i flere modeller og farger. I vår nettbutikk kan du se målene og lese detaljerte beskrivelser. Gå for sommerfuglformen, som gir en leken, flatterende og morsom look. Runde innfatninger symboliserer den klassiske, tidløse stilen, mens små nagler er lekkert på pilotbriller.

Solbrillene fra Liu Jo på Mister Spex framhever de beste trekkene dine, uansett hvilken ansiktsform du har. Disse solbrillene gir deg den kvaliteten du forventer av et eksklusivt italiensk designermerke. Benytt deg av vår 3D-teknologi og prøv et utvalg av solbriller fra Liu Jo som kan tilpasses med styrke på Mister Spex, Europas favorittoptiker på nett. Vi har over 1,5 millioner fornøyde kunder, og vår nettjeneste er enkel og praktisk å bruke.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.