Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Hverdagsluksus – spar 20 % på vårt premiumsortiment.¹ – Kode: PREMIUM20
Spar nå
Le Specs
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Le Specs Solbriller

(47)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 47 av 47

Solbriller fra Le Specs

Hva er det som representerer euro chic-trenden? Det kan bare være det australske varemerket Le Specs! Etter en rolig start tok det skikkelig av for varemerket i 2006. Med kule versjoner av klassiske former, sexy kampanjer og samarbeid med blant andre den unge designeren Henry Holland, som designer solbrillekolleksjonen, har Le Specs skapt seg et navn internasjonalt. Solbrillenes karakteristiske retrolook har virkelig slått an hos yngre mennesker. Derfor har selskapet også som mål å tilby «it»-produkter til overkommelige priser.

Le Specs’ solbriller er populære for sin banebrytende stil. Den typiske retrostilen er et gjennomgangstema i hele kolleksjonen. Uansett om det er pantostil, pilotbriller, kattøye- eller sommerfuglform, er modellene like individuelle som brukerne. De frapperende innfatningene, som er laget av kvalitetsplast som stadig tøyer grensene for hva som er mulig, er karakteristiske for Le Specs’ solbriller. Med de trendy fargene i kolleksjonen blir solbrillene et uunnværlig motetilbehør. Fra transparente pasteller til svart eller hvitt – kolleksjonen har noe for enhver smak. Varemerket har en perfekt balanse av dramatiske blikkfang og enkel eleganse. Et absolutt must for alle fashionistaer som er ute etter ekstrem ekstravaganse.

Le Specs’ unike stil har ikke gått upåaktet hen hos kjendisene. Rihanna har for eksempel vært fan av merket lenge og bruker solbrillene både på og utenfor den røde løperen.

Har du allerede funnet din favorittmodell? Dine valgte solbriller vil bli sendt i løpet av et par dager. Med vår 30-dagers returpolicy kan du returnere dine Le Specs-solbriller til Mister Spex innen 30 dager og velge en annen modell fra nettbutikken hvis du ikke er helt fornøyd. Du finner ytterligere informasjon om vår 30-dagers returpolicy og mye mer på Mister Spex’ servicesider.

I tillegg til solbrillekolleksjonen fra Le Specs finner du også solbriller fra en rekke andre varemerker i Mister Spex’ nettbutikk.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.