Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Solbriller fra Illesteva

Når solen står høyt på himmelen om sommeren, er det ikke noe som slår et par fantastiske solbriller. Og i år er det noe nytt under solen. Nå er endelige de fantastiske modellene til varemerket Illesteva tilgjengelige i Tyskland. Designerne av dette friske varemerket har en forkjærlighet for retrolooken, som umiddelbart gir deg den urbane New York-følelsen. Den intellektuelle, 40-tallsinspirerte pantostilen feirer sitt triumferende comeback.

Denne runde formen er veldig ettertraktet akkurat nå, og Illesteva har selvfølgelig ikke tenkt å gå glipp av trenden. Sjekk ut Leonard-modellen hvis du vil være en del av denne utrolige comeback-historien. De runde brillene har hel ramme i acetat med iøynefallende nøkkelhulldesign i nesebroen. Innfatningen fås i elegant svart med antirefleksglass, men også i flere andre nyanser som jordfarger, striper, skilpaddemønster og en tofarget kombinasjon av krystall og havana. For dem som ønsker det lille ekstra, tilbyr vi etterfølgeren, Leonard II. Modellens front er mye større og mer overdådig, og hele designen er dristigere.

Uansett om du velger dynamisk dyremønster eller en maritim stil i blått og hvitt, vil du imponere med denne modellen. Du kan selvfølgelig også gå for en lekker svart innfatning med antirefleksglass. Stjernen i pantoserien må være Frieda. Denne lett marmorerte modellen med hel ramme er perfekt med sine runde glass. Foretrekker du solbriller som er litt mer elegante og mindre avrundet, bør du ta en titt på modellene Hudson og Roarke. Begge fås i svart og skilpaddemønster.

Har du funnet din perfekte Illesteva-modell? Prøv den med vårt virtuelle speil. Med dette nyttige verktøyet kan du laste opp et bilde av deg selv eller bruke webkameraet ditt og prøve brillene i ro og mak hjemme. Når du har bestemt deg, sender Mister Spex brillene til deg med Posten. Med vår Best pris-garanti og 30-dagers returpolicy får du alltid en trygg og hyggelig handleopplevelse på Mister Spex. Gå inn på våre servicesider for mer informasjon. I vår velfylte nettbutikk finner du et omfattende sortiment av andre solbrillemerker.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo