Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Mister Spex fyller år - Vi tilbyr nå -25 % i rabatt på alle våre glassalternativ¹
Dsquared2
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Dsquared2 Solbriller

(1)
Viser produkter 1 till 1 av 1

Solbriller fra DSquared

DSquared er et av de kuleste motemerkene de siste årene. Varemerket ble etablert av tvillingene Dean og Dan Caten i 1994 og har hatt en kometkarriere i moteverdenen. DSquared har vunnet mote- og designpriser i hytt og vær og har fått stor oppmerksomhet i media. Mote fra DSquared er representert i utallige filmer, musikkvideoer og i «America's Next Top Model». Luksusmerket har også blitt en favoritt blant kjendisene.

Justin Timberlake, Lenny Kravitz og Robbie Williams ble tidlig tilhengere av varemerket. Men det var Madonna som ga DSquared internasjonal oppmerksomhet etter at hun ba Caten-tvillingene om å designe 150 antrekk til videoen «Don't Tell Me» og sin 2002-turné. Siden den gang har DSquared bare vokst, og stjerner som Christina Aguilera og Rihanna har falt pladask for varemerkets unike stil. Siden 2009 har DSquared designet kvalitetssolbriller for kvinner og menn. Brillekolleksjonen fra DSquared representerer luksus i særklasse. De elegante modellene uttrykker den uvanlige, men selvsikre stilen til skaperne og har en iøynefallende catwalk-effekt.

Solbrillene fra DSquared oppfyller ønsket til den kreative duoen som står bak: å framheve brukerens personlighet og få ham/henne til å skille seg ut. Solbrillene fra DSquared har ikke som mål å følge moten. Disse solbrillene er designet etter et estetisk ideal som resulterer i spennende og inspirerende modeller. Det er vanskelig å velge ut én favorittmodell fra DSquareds solbrillekolleksjon. Likevel falt vi for pilotmodellen DQ 0027, som er en hyllest til 60-tallets stil og eleganse med sine særpregede vinkler. Eller hva med DQ 0027 i havanabrunt? Med sine ekstra store glass og gullfargede detaljer er denne modellen inspirert av ekte Hollywood-glamour.

Alle solbriller fra DSquared imponerer med flotte materialer, førsteklasses finish og selvfølgelig den umiskjennelige DSquared-stilen. Solbrillene fra DSquared finner du i selskapets flaggskipbutikker i Milano, Istanbul, Kiev, Singapore og Hongkong, eller du kan bestille dem raskt og enkelt på Mister Spex! Bruk vårt virtuelle prøveverktøy og prøv solbrillene fra DSquared i ro og mak hjemme. Når du har funnet din favorittmodell, sender du inn bestillingen din, så ordner vi resten. Luksussolbriller sendt hjem til deg. Alt dette og mer til får du på Mister Spex.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.