Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Mister Spex fyller år - Vi tilbyr nå -25 % i rabatt på alle våre glassalternativ¹
Adidas

Dette merket trenger ingen introduksjon - tre ikoniske og lett gjenkjennelige striper sier alt. Deres produkter av høy kvalitet samt sans for å skape nye trender har gjort Adidas til en av verdens mest suksessfulle og ettertraktede merker. Adidas bruker patenterte materialer som er spesielt lette og robuste i alle deres briller.

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Solbriller fra Adidas

Et høydepunkt i Mister Spex’ solbrillekolleksjon er serien «Originals» fra Adidas. Med sin karakteristiske trekløverlogo feirer Adidas Originals klassiske stiler fra Adidas’ tradisjonsrike historie. Blant de aktuelle kolleksjonene er solbriller i retrostil med en unik, moderne vri.

Solbrillene fra Adidas Originals-kolleksjonen kombinerer elegante historiske øyeblikk med de nyeste poptrendene. Mange modeller er inspirert av moten og holdningene fra slutten av 80-tallet. En ting er sikkert: med solbriller fra Adidas Originals vil du garantert få oppmerksomhet på neste fest.

Under navnet Adidas Performance lanserer merket sportsutstyret det er kjent og respektert for rundt om i verden. Disse produktene med de berømte tre stripene er designet for optimale idrettsprestasjoner og fritidsbruk. Det er lagt vekt på slitestyrke og overlegen ytelse.

Solbrillene fra Adidas kjennetegnes av enestående design, særlig i formen på glassene og stengene. Alle modellene har store glass og gir optimal beskyttelse mot solen – og paparazzienes kameraer. Enten innfatningene er laget av plast eller metall, er utførelsen glimrende med en rekke interessante detaljer. Modellen Adidas Delhi er et godt eksempel på dette: den er børstet med 24 karat gull.

Velg din favorittmodell fra vår kolleksjon av Adidas-solbriller. Du finner mer informasjon om solbrillene på de individuelle produktsidene, som har en rekke bilder samt 360-graders visning av brillene. Legg brillene i handlekurven og fullfør bestillingen. Vi sender deg dine nye solbriller så snart vi mottar ordren fra deg.

Er du ikke fornøyd med dine nye Adidas-solbriller? Det er ikke noe problem med vår 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Send solbrillene tilbake til oss innen returfristen og velg en ny modell fra nettbutikken vår. Det er bare én av grunnene til at Mister Spex er førstevalget for briller og solbriller på nett.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.