Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
  • Benyttet filter

  • Varemerke Liu Jo
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Varemerke

Farge innfatning

Farge glass

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Liu Jo Alle merker

(1)

Viser produkter 1 to 1

Liu Jo på Mister Spex

Denne enestående kolleksjonen fra Liu Jo på Mister Spex er en lekker kombinasjon av mote og synsprodukter. Liu Jo på Mister Spex er en kolleksjon av designerbriller utviklet for elegante kvinner som vil føle seg selvsikre i det de har på seg. Alle innfatninger har detaljer som framhever brukerens ansiktstrekk.

Liu Jo på Mister Spex byr på både pulserende og mer diskré innfatninger. Kanskje kunne du tenke deg et blomstermotiv for å vekke oppsikt? Eller kanskje synes du det blir for mye og vil heller gå for en innfatning med stilig mønster eller bare ensfarget, men likevel pyntet med nagler og andre intrikate detaljer? Med disse brillene fra Liu Jo på Mister Spex vil du både føle deg fantastisk og se fantastisk ut.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.