Tod's Solbriller

Tod's

Tod's Solbriller

Tod's, merket hvis navn ble valgt fra telefonboken, er fortsatt en favoritt blant den britiske kongefamilien, i Diana's fotspor, og med kjendiser som Nicole Kidman. Fremtredende reklame var bare en av de smarte ideene som Tods administrerende direktør Diego Della Valle (barnebarn til den berømte skomakeren Filippo Della Valle) forestilte seg. I dag har merkevaren for lengst oppnådd kultstatus. De forskjellige kolleksjonene spenner fra vesker til sko til skinntilbehør og solbriller. Tod's rangerer blant de globale motemerkene.

Elegant, sporty og klassisk - disse tre ordene beskriver stilen til Tods merke. En tydelig designstil som møter den høyeste kvaliteten med kompliserte detaljer. Alle modellene er håndlagde i Italia og viser en tydelig oppmerksomhet på detaljer. Fra skinndetaljer på stengene, iøynefallende sølv- eller brede plastrammer, så dekker Tod's kolleksjonen nesten hver eneste stil.

Panto-stilen er for tiden veldig trendy, og Tod's har anerkjent dette. Valget av farge er begrenset til en enkel og mørk fargepalett. Merkets varemerkeelementer - de vevde skinndetaljene og gull logoen - finnes på armene til mange modeller, noe som gir dem et kult og luksuriøst utseende slik at du entre gatene i byen med stil. Sommeren kommer! Finn ditt favorittpar av Tods solbriller på nettet hos Mister Spex.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo