Uvex hos Mister Spex

The Uvex Winter Holding GmbH & Co. er en familieeid og drevet virksomhet etablert i 1926 av Philipp M. Winter i den tyske byen Fürth. Med sin tredje generasjon eiere forblir den forpliktet til utvikling av innovative produkter av høy kvalitet som tilbyr beskyttelse for sport, fritid og arbeid. De mange årene med å jobbe mot disse målene har gjort Uvex til en anerkjent ekspert på området. Og denne kompetansen gjenspeiles både i deres mange nyvinninger og produkter. I 1959 introduserte selskapet Uvex-merkevaren. Til å begynne med dedikerte merket seg helt til produksjon av beskyttelsesbriller og solbriller. Uvex sto for "eksklusiv ultrafiolett". I dag opererer mange internasjonalt aktive selskaper under «taket» til Uvex. Disse datterselskapene fokuserer på områder som arbeidsbeskyttelse, sportsutstyr, hjelmer eller briller. Blant disse merkene er den med vilje anerkjente produsenten av hjelmer og solbriller, Alpina og brillemerket Filtral. Gjennom årene har Uvex-merkevaren fått et utmerket internasjonalt rykte for sitt førsteklasses sports- og arbeidsutstyr som alltid forblir forpliktet til selskapets filosofi: Protecting People.

Uvex er kjent for sitt samarbeid med et bredt utvalg av idrettsutøvere. Dette sikrer at produktene deres konstant blir finjustert og forbedret, uansett om de er til vintersport, sykling, motorsport eller det nye tilskuddet, hestesport. For å forbli tro mot sin opprinnelse, fortsetter selskapet å produsere vernebriller, sportsbriller og solbriller. Disse produktene forblir også kjernen i Uvex-merket. Idrettsutøvere over hele verden stoler på opplevelsen av Uvex som nå strekker seg nesten over nesten et århundre. De har ennå ikke blitt skuffet.

Ux gir alltid beskyttelse først. Men det på ingen måte er til skade for deres attraktive design. Uvex vet hva folk vil ha, og tilbyr derfor mange trendy og fasjonable modeller i sin kolleksjon. Denne brillen passer perfekt til alle som vil se best mulig ut i bakken eller utendørs.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo