Solbriller fra Timberland

Selskapet debuterte i motebransjen med en støvel som het Timberland. I dag har varemerket blitt et av de mest kjente navnene innen sportsutstyr. Grunnen er åpenbar: det samme harde arbeidet som legges ned i hver eneste Yellow Boot, ligger også bak alle andre produkter fra Timberland. Sangeren og låtskriveren Pharrell Williams har lenge vært fan av varemerket og beskriver det slik: «Timberland er et erkeamerikansk varemerke som fokuserer på arbeid, nytte og friluftsliv, og som har klart å finne sin plass i moteverdenen. »

Timberland fokuserer på å produsere komfortable, robuste produkter. Det sier seg nesten selv at alle produksjonsprosesser er nøye gjennomtenkt for etterlate seg minst mulig klimaavtrykk. Og selskapet fortsetter å holde samme høye standard, et prinsipp som har gitt dem stor framgang de siste tiårene. Den høye standarden er bare én av de mange tingene som har gjort varemerket til noe helt unikt.

Selskapet ble grunnlagt av Nathan Swartz, som i dag driver det sammen med sønnene Sidney og Herman. Elegante innfatninger med rene linjer kombinert med lett gjenkjennelige konturer og farger er egenskaper som definerer samtlige solbriller fra Timberland. Solbrillene fra Timberland beviser at dempet, mørk chic og moderne design kan kombineres med en dynamisk, ung stil. Uansett om du velger svart, blå eller grønn innfatning, skiller disse solbrillene seg ut med sin karakteristiske maskuline stil.

Mister Spex sender alle solbriller fra Timberland med Posten til Norge, Finland og Sverige. Med vår 30-dagers returrett kan du returnere produktet til Mister Spex innen 30 dager.

Du kan enten velge en ny modell fra vårt omfattende solbrillesortiment eller få full refusjon. Vi tilbyr også en Best pris-garanti. Skulle du finne samme solbrillemodell fra Timberland til en rimeligere pris i en annen butikk innen 14 dager fra kjøpstidspunktet, refunderer vi gjerne prisforskjellen. Du finner ytterligere informasjon om disse garantiene og andre emner på våre servicesider.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo