Super by Retrosuperfuture Solbriller

Retrosuperfuture-solbriller hos Mister Spex

Retrosuperfuture er et moderne brillemerke som ble grunnlagt i 2007. Disse solbrilleinnfatningene for menn og kvinner er definisjonen av retro chic. Fra en klassisk og elegant avrundet base, er disse brillene bygget opp med et lag av fargerikt acetat for å gi et virkelig individuelt utseende for den motebevisste. Med en fot på sekstitallet og den andre i fremtiden, er disse Retrosuperfuture-solbrillene stilige og særegne, og har til og med blitt sett på kjendiser av slike som Yoko Ono,l Lady Gaga og Kanye West.

Retrosuperfuture-kolleksjonen er bemerkelsesverdig med sine buede kanter, noe som gir disse rammene et «vintage- aktig» utseende. Fra innfatninger med halv innramming (browline fasonger) til de tykke myke firkantede stilene, Det finnes en rekke design å velge mellom for å finne den rette brillen til akkurat ditt ansikt. Metallstengene gir en mer delikat stil mens tofargede og tunge svarte rammer formidler en moderne kunstnerisk sans. For sommerfargene er «tortoiseshell» -innfatninger et sofistikert valg som matcher alle hudfarger og hårfarger.

I tillegg til UV-beskyttelse, er Mister Spex sine styrkeglass av høy kvalitet. Bestill deg et par solbriller hos Mister Spex, de har et ekstra herde belegg slik at de blir mer motstandsdyktige mot riper. Det gode antirefleksbelegget på alle glassene våre, gjør også disse Retrosuperfuture-solbrillene er ideelle for bruk mens du kjører. Bestiller du briller hos Mister Spex, sender vi dem med sporing til postkassen din. Vår returpolicy kan du lese mer om på vår nettside.

  10%

  Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

  Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

  Betalingsmetoder

  Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

  Levering

  Posten Logo

  For en trygg netthandel

  TRYGG E-Handel Logo