Solbriller

Mexx Solbriller

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
66 Resultater

Solbriller fra Mexx

Mexx-filosofien er definert av selvsikkerhet, optimisme, stil og empati. Mexx er derfor mer enn bare et motemerke – det representerer en holdning. Solbrillekolleksjonen fra Mexx kjennetegnes av rene linjer og mørke farger. Mexx tilbyr klassiske og trendy modeller med hel og halv ramme. En ny og ekstra flott modell er Mexx 6011 300. Den halvtransparente brune innfatningen med lett marmorert effekt gir disse solbrillene fra Mexx en karibisk touch. Og hvis du ikke skal til Karibia i sommer, så ta det med ro – disse solbrillene ser like fantastiske ut i solsengen hjemme på terrassen!

Foretrekker du en mer klassisk look, bør du ta en titt på Mexx 6003 100. Disse solbrillene fra Mexx har en kraftigere brun plastinnfatning og mørkegrå glass. På stengene er det en sølvstripe med Mexx-logoen. Enkelt, men virkningsfullt. Noen av solbrillene fra Mexx kan også bestilles med glass med styrke. Angi verdiene fra brilleseddelen din, så skreddersyr våre håndplukkede optikere glassene for deg. Da kan du nyte krystallklart syn og beskytte øynene dine mot solen takket være Mister Spex!

Ta en titt på solbrillene fra Mexx og se alle de forskjellige fargene. Du kan også søke etter plast- eller metallinnfatning og briller med hel og halv ramme. Ved hjelp av vårt virtuelle prøveverktøy kan du finne ut hvilke Mexx-solbriller som passer best til din ansiktsform. Så er det bare å sende inn bestillingen din! Husk: skulle du ikke være fornøyd med dine nye Mexx-solbriller, kan du bytte dem i en ny modell eller få pengene tilbake! Med Mister Spex’ 30-dagers pengene-tilbake-garanti kan du handle trygt.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo