Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
42 Resultater

DSquared2 på Mister Spex

Hvor forskjellig musikken til Madonna, Christina Aguilera, Justin Timberlake og Rihanna enn måtte være, har artistene én ting til felles: begeistringen for kultmerket DSquared2. Varemerket, som ble grunnlagt i 1994 av de kanadiske tvillingbrødrene Dean og Dan, er mest kjent for sin lidenskap for å eksperimentere. Farger, former og materialer i muntre og uvanlige kombinasjoner skaper kontrastfylte, morsomme og utfordrende stiler.

Men suksessen kom ikke umiddelbart for de to designerne. Etter endt videregående skole deltok tvillingene på et sommerkurs ved den berømte skolen Parsons The New School for Design i New York, hvor de oppdaget sitt kreative talent. Ikke lenge etterpå bestemte de to seg for å realisere sin drøm om å lansere sitt eget motemerke. I 1991 flyttet de til Milano for å knytte kontakter i motebransjen. Tre år senere, ved hjelp av egne sparepenger og støtte fra Renzo Rosso, grunnleggeren av motemerket Diesel, lanserte de sin første herrekolleksjon, som besto av 35 antrekk. Den ble så populær at Dean og Dan fikk inn ordrer på over en halv million dollar. DSquared2s suksesshistorie var endelig i gang. Varemerket ble verdenskjent i 2001, da Madonna ba brødrene om å designe antrekk til videoen «Don't tell me» og «Drowned World»-turneen.

I 2003 ble varemerkets portefølje utvidet med en damekolleksjon og i 2014 en barnekolleksjon. Foruten klær omfatter produktsortimentet i dag også sko, vesker, accessoirer og selvfølgelig briller og solbriller, som perfekt gjenspeiler DSquared2s karakteristiske unge og hippe stil.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo