DKNY Solbriller

DKNY
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
0 Resultater

Vi fant ingen briller som passer med disse søkekriteriene.

Slett ett eller flere filtre for å finne de nye favorittbrillene dine.

Solbriller fra DKNY

DKNY by Donna Karan er merket for alle fashionistaer som vil oppleve New Yorks atmosfære. Donna Karan har beskrevet varemerket sitt som et internasjonalt motehus som formidler New Yorks pulserende stemning til oppegående mennesker som betrakter mote som en essensiell del av livet. Newyorkere i ånden, om du vil. I Mister Spex’ nettbutikk finner du selvsagt alle høydepunktene fra Donna Karan DKNYs solbrillekolleksjon.

Den vakre DKNY-modellen DY 4037 er rett og slett perfekt til enhver situasjon i livet. Innfatningen er klassisk svart, og de store grå glassene med sjattering gir et glamorøst utseende. Det spesielle med disse Donna Karan-solbrillene er sølvstripen som går fra glasset til midten av stangen – enkelt, subtilt og kult.

Den moderne modellen DY 5050 1004/11 gir deg på sin side en stilig, elegant look. Den smakfulle plastinnfatningen og glassene med sjattering passer perfekt til et sofistikert antrekk.

Bestill dine nye Donna Karan-solbriller raskt og enkelt i dag fra vår nettbutikk. Bla gjennom modellene og se de forskjellige fargene. Du kan også søke på plast- eller metallinnfatning og briller med hel og halv ramme. Ved hjelp av vårt virtuelle prøveverktøy kan du finne ut hvilke Donna Karan DKNY-solbriller som passer best til din ansiktsform. Så er det bare å sende inn bestillingen din!

Mister Spex leverer raskt i hele Europa. Og husk: skulle du ikke være fornøyd med dine nye Donna Karan-solbriller, kan du bytte dem i en ny modell eller få pengene tilbake! Med Mister Spex’ 90-dagers pengene-tilbake-garanti kan du handle trygt.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo