Solbriller

Converse Solbriller

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
35 Resultater

Solbriller fra Converse på Mister Spex Norge

Varemerket Converse ble etablert i USA i 1908. Med sine ikoniske fritidssko «Chuck Taylor All Star» fikk varemerket internasjonal berømmelse, og i dag er Converse kjent som «USAs opprinnelige sportsmerke». I tillegg til fritidsklær og sko tilbyr Converse en lekker solbrillekolleksjon som lar deg uttrykke din egen unike personlighet. Solbrillene fra Converse på Mister Spex er ideelle for å beskytte øynene mens du nyter livet utendørs.

Solbrillene fra Converse har ikke bare stilige innfatninger med unike detaljer, men også superfunksjonelle glass med UV-beskyttelse. På Mister Spex finner du et bredt utvalg av Converse-solbriller som dekker alle behov. Hva med en modell i den legendariske pilotstilen når du er ute og kjører, statementsolbriller til hverdagsbruk eller noe helt spesielt til ferien? Solbrillene fra Converse på Mister Spex fås i forskjellige former og størrelser som passer til ulike ansiktstyper.

Etter at du har valgt dine favorittsolbriller fra Converse på Mister Spex, kan du prøve dem ved hjelp av vårt «Prøv nå i 3D»-program for å se hvordan de kler deg. Bestiller du før kl. 14.00, sender vi dine Converse-solbriller samme dag. Skulle du av en eller annen grunn ikke være helt fornøyd med kjøpet, kan du returnere dine Converse-solbriller innen 90 dager.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo