Adidas Solbriller

Adidas

Vis frem stilen din med et par Adidas solbriller fra Mister Spex

Når det kommer til sporty, moderne mote, er det få merker som kan konkurrere med Adidas. Solbriller er et utmerket tilbehør for å avrunde Adidas-utseendet, og vår kolleksjon av Adidas-solbriller har en rekke stiler å velge mellom. Prøv på Adidas-solbrillene dine med vårt online monteringsverktøy, og dra nytte av vår gratis levering på alle bestillinger over 700.- kr.

Tre striper, og hemmeligheten din er ute

Når folk ser den ikoniske «trefoil»-logoen på Adidas solbrillene dine, vil de vite at du er en med topp smak. Adidas er ikke bare kjent for deres plettfrie design, men også for holdbarheten og den enestående ytelsen de presenterer i produktene sine. Adidas har lenge vært en stil for de som er interessert i sport og mote. Hos Mister Spex tilbyr vi et rikholdig utvalg av Adidas solbrillerammer i en rekke stiler - til rimelige priser. Så uansett hvordan du vil rocke Adidas, så er du sikker på å finne noe som passer din stil i vår online kolleksjon. Ved siden av vår kolleksjon av Adidas solbriller, kan du også finne Adidas Originals-serien, et must-se for enhver fan av Adidas.

Solbriller i denne serien kombinerer moderne trender med stilige aspekter fra tidligere perioder i motehistorien, med et spesielt fokus på 80-tallet. Den moderne vri på retro mote skaper et unikt utseende i Adidas solbriller, og garanterer et iøynefallende utseende hver gang du tar på dem. Men med så mange flotte Adidas-solbriller å velge mellom, hvor starter du? Prøv Adidas sports-solbriller på nettet før du kjøper. Det sier seg selv at å se hvordan en ramme ser ut på deg er en viktig del av å kjøpe Adidas-solbriller - eller briller for den saks skyld.

Ved hjelp av vårt online verktøy, vet du med sikkerhet hvor fantastiske de nye Adidas-solbrillene dine vil se ut når de kommer. Bare last opp et bilde eller slå på webkameraet ditt, og se så enkelt det er og hvordan du kan bla gjennom et virtuelt utvalg av Adidas-solbriller, og se hvordan hvert par ser ut når du tar det på. Det er så enkelt og greit, og du trenger ikke en gang å forlate komforten i ditt eget hjem. Personlig gjør din Adidas-innfatning med styrkeglass da mange av Adidas modellene kan tilpasse dine styrker, og du kan legge linsene dine igjen hjemme når du dra for eksempel på strand- volleyball banen. Bare send oss informasjonen som står på brilleseddelen din når du velger glass, så sørger vi for at hvert glass passer perfekt til styrkene dine. Hvis du har spørsmål om din brilleseddel, ta gjerne kontakt med vår kundeservice. Du kan også bestille polariserte brilleglass til brillene dine, noe som minimerer gjenskinnet i brilleglasset og gjør kjøreturen i solskinnet enda mer behagelig. Sportsbriller av høy kvalitet og utmerket service. Uansett hvilket par Adidas-solbriller du bestemmer deg for, med Adidas-merke er kvaliteten garantert. Hvis du har god sans for moderne trender, er utvalget av Adidas solbriller hos Mister Spex akkurat tingen for deg. Og fra start til slutt er tjenesten vår rask, enkel og problemfri. Fordelene med å handle hos Mister Spex inkluderer:

  • Stort utvalg av designerbriller til rimelige priser.

  • Alle Mister Spex sine brilleglass har UV-filter for å gi ekstra beskyttelse.

  • Fraktfri levering på bestillinger over 700.- kr.

Prøv på våre Adidas solbriller i dag; du vil ikke bli skuffet!

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo