Et halloween-tilbud som får deg til å grøsse: Spar 20 %¹ koden din: SPOOKYSPEX
DSQUARED

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Dsquared2 Alle merker

(1)
Viser produkter 1 till 1 av 1

DSquared2 på Mister Spex

Hvor forskjellig musikken til Madonna, Christina Aguilera, Justin Timberlake og Rihanna enn måtte være, har artistene én ting til felles: begeistringen for kultmerket DSquared2. Varemerket, som ble grunnlagt i 1994 av de kanadiske tvillingbrødrene Dean og Dan, er mest kjent for sin lidenskap for å eksperimentere. Farger, former og materialer i muntre og uvanlige kombinasjoner skaper kontrastfylte, morsomme og utfordrende stiler.

Men suksessen kom ikke umiddelbart for de to designerne. Etter endt videregående skole deltok tvillingene på et sommerkurs ved den berømte skolen Parsons The New School for Design i New York, hvor de oppdaget sitt kreative talent. Ikke lenge etterpå bestemte de to seg for å realisere sin drøm om å lansere sitt eget motemerke. I 1991 flyttet de til Milano for å knytte kontakter i motebransjen. Tre år senere, ved hjelp av egne sparepenger og støtte fra Renzo Rosso, grunnleggeren av motemerket Diesel, lanserte de sin første herrekolleksjon, som besto av 35 antrekk. Den ble så populær at Dean og Dan fikk inn ordrer på over en halv million dollar. DSquared2s suksesshistorie var endelig i gang. Varemerket ble verdenskjent i 2001, da Madonna ba brødrene om å designe antrekk til videoen «Don't tell me» og «Drowned World»-turneen.

I 2003 ble varemerkets portefølje utvidet med en damekolleksjon og i 2014 en barnekolleksjon. Foruten klær omfatter produktsortimentet i dag også sko, vesker, accessoirer og selvfølgelig briller og solbriller, som perfekt gjenspeiler DSquared2s karakteristiske unge og hippe stil.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo