District Vision

Om District Vision

Vi forsker på og utvikler verktøy for idrettsutøvere som lever bevisst. Våre produkter er både funksjonelle og prestasjonsfremmende. Vi tror på en helhetlig tilnærming til idretten, og idéen om at mental helse legger grunnlaget for enhver form for fysisk aktivitet.

I 2013 begynte vårt første eksperiment med å teste teknologi for sportsbriller, ved hjelp av en gruppe løpere sentralt i New York. Ved å kombinere feedback fra autentiske situasjoner med japansk ingeniørkunst, ble systemet for Keiichi løpesolbriller født – en egenutviklet løsning for idrettsutøvere, håndlaget i Japan.

Som en del av visjonen til prosjektet, ønsker vi å gjøre meditasjon bedre tilgjengelig for løpere og aktive sjeler, både i New York og ellers i verden. Dette håper vi på å gjøre gjennom forelesninger og vårt Mindful Athlete Program (MAP), der vi jobber med ledende instruktører innen begge felt.

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to organiske glass med refleks og herdebehandling (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo