Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
marc by marc jacobs
  • Benyttet filter

  • Varemerke Marc by Marc Jacobs
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Medium
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Varemerke

Farge innfatning

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Marc by Marc Jacobs på Mister Spex

Marc Jacobs er en av det siste tiårets mest innflytelsesrike og fasjonable designere. Newyorkeren oppdaget sin lidenskap for mote i ung alder. I 1986 etablerte han sitt eget varemerke og begynte å arbeide med Marc Jacobs-imperiet. Ved siden av jobben som kreativ direktør hos Louis Vuitton, som han fikk i 1997, etablerte han sitt andre klesmerke, Marc by Marc Jacobs, i 2001.

Denne kolleksjonen er yngre, friskere og livligere enn hovedkolleksjonen og har mange unike detaljer. En touch av vintage kombinert med typiske «jenteelementer» utgjør den typiske Marc by Marc Jacobs-stilen. I tillegg til motekolleksjonene har varemerket utvidet repertoaret med accessoirer som klokker, vesker og sko. I 2007 kom den første brillekolleksjonen fra Marc by Marc Jacobs.

Produktene fra Jacobs’ andre kolleksjon er mer overkommelig priset enn hovedkolleksjonen og er like moteriktige, ettersom de er beregnet på massemarkedet. Chic, ungdommelig, litt retro, en smule utradisjonell, men alltid trendy. Stjerner som Mischa Barton, Winona Ryder og Kate Bosworth sverger til kolleksjonene fra Marc by Marc Jacobs. Marc by Marc Jacobs har egne butikker i Madrid, Lisboa, København, Aten, Paris, London og selvfølgelig USA.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.