Carrera Briller

Carrera
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
165 Resultater

Den legendariske kvaliteten på Carrera-brillen

Carrera legemliggjør kombinasjonen av sport og mote som ikke noe annet brillemerke. Kombinasjonen av sporty funksjonalitet og moteriktig stilbevissthet er dypt forankret i dette tradisjonelle merket. Overraskende svar oppstår når du søker etter ledetråder fra fortiden til spørsmålet om hva som kom først: Carrera som et racing-merke eller som et brillemerke. Tilbehørsmerker er ofte avhengige av eksisterende merker og overfører de tradisjonelle verdiene til nye produktlinjer. Når det gjelder Carrera er det nøyaktig omvendt: Carrera-brillene har banet vei for andre verdener av merker.

Carrera: Fler- mester i brillemote

Tradisjonen med Carrera-briller går tilbake til 1956. Selv før merkenavnet endelig ble et synonymt med motorsport i forbindelse med bilprodusenten Porsche. Selskapet ble stiftet av Wilhelm Anger i Østerrike, og han var dedikert til produksjon av ski- og motorsykkelbriller. Den legendariske selskapets grunnlegger er en av pionærene innen sportslig briller laget av spesielt lette syntetiske materialer. Faktisk skylder den nåværende fasjonable brillen suksessen sterkt på den spesielle ekspertisen innen plastproduksjon. Allerede på 1960-tallet lette kjente motehus, inkludert Dior, etter en tilhørighet til oppfinneren av Carrera-brillene, og han var veletablert innen sportsektoren. På det tidspunktet hadde det syntetiske harpiksmaterialet Optyl, utviklet av Wilhelm Anger allerede forårsaket en sensasjon som basismateriale i produksjonen av sportsbriller: Materialet Optyl var mer elastisk og lettere enn acetat som vanligvis ble brukt i brilleindustrien.

Funksjonell innovasjon er grunnlaget for designet

Et annet viktig skritt i suksesshistorien til Carrera-brillemerket var samarbeidet med et av de mest kjente navnene i bilindustrien: Porsche. I slutten av 1979 ga designlegenden Ferdinand Alexander Porsche et ytterligere innovativt løft til Carrera: oppfinnelsen av utskiftbare linser og brettebriller til solbrillekolleksjonen, Carrera Porsche Design kom inn på det reseptbelagte brillemarkedet i begynnelsen av 1980-tallet. Carrera-briller ble raskt også en internasjonal bestselger innen brilleområdet. Hvis det er brillemerker som har banet vei for en hel bransje med sine egne betydningsfulle innovasjoner, så er Carrera definitivt en av de første som ble kåret. I dag tilhører Carrera-merket den italienske Safilo- Group. Det utmerkede omdømmet til Carrera-briller er fortsatt ubestridt i dag og opprettholdes av en høy standard på kvalitet og design. Carrera-briller har en tidløs og god smak basert på tradisjonelle verdier. I det svært konkurransedyktige brillemarkedet hevder brillestilen til Carrera seg fortsatt å være klassisk eleganse med en uttalt sporty og aktiv touch. En høy bærekomfort er det funksjonelle prinsippet som alle Carrera-brillerammer følger. Kolleksjonene skinner alltid med sin egen individuelle signatur i tolkningen av aktuelle trender og populære brilleformer. I tillegg har Carrera den store fordelen å kunne falle tilbake på sine egne legendariske og stildefinerende modeller fra fortiden for den populære og sterke> retro- og vintage-trenden.

Karakteristikkene til Carrera-rammer:

  • Lett plastkvalitet for en høy grad av brukskomfort.

  • Subtil bruk av pynt, sporty, sofistikert eleganse.

  • Tidløs, presis design

Enten du leter etter en spesifikk brilleform eller ønsker å fokusere på favorittfargen din: de mange filterfunksjonene vil føre deg sikkert til et relevant utvalg i henhold til din personlige smak. Sjekk ut om de valgte modellene passer til ansiktet ditt, direkte på skjermen. For å gjøre dette, bruk 2D eller 3D online "montering", for eksempel ved å laste opp bildet. Som en Mister Spex-kunde kan du bestille briller fra ditt eget hjem. For reseptbelagte briller er brilleglass av topp kvalitet allerede inkludert i prisen i henhold til dine styrker. Tallrike solbriller er tilgjengelig med reseptbelagte brilleglass mot et pristillegg. Vær oppmerksom på de respektive merkingene i modelloversikten. Innsliping av reseptbelagte brilleglass blir utført kvalifiserte spesialister i vårt mesterverksted i Berlin.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo