Rodenstock

Rodenstock
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
69 Resultater

Rodenstock hos Mister Spex

Rodenstock briller bringer sammen høyteknologi, høy kvalitet og et særegent fasjonabelt utseende. Disse brillene har den nyeste tyske teknologien og er produsert av et selskap som har fått navnet over mer enn 140 år innen brillebransjen. Hvert eneste par som produseres i dag, hedrer visjonen til grunnlegger Josef Rodenstock som la grunnlaget for et merke som har blitt den tyske lederen innen briller og for et selskap som fortsatt drives av samme familie. Selskapets store forsknings- og utviklingsanlegg som sikrer at de nyeste tekniske innovasjonene blir gjort tilgjengelig for deg så snart de er testet i firmaets tyske laboratorier. Ta en titt på den siste kolleksjonen fra disse utrolige produsentene av noen av verdens ledende rammer i nettbutikken til Mister Spex.

Signaturutseendet på disse brillene tilbyr en tidløs, tenkt å ha like lang levetid som brillene og seg selv, ideologi. Det er ikke nødvendig å bytte rammer hvert år med dette merket. De er med deg for sesong etter sesong - og sesongen utover det. Fra klassiske metallrammer og dristige svarte design til rammeløse innfatninger i titan, sikres det store utvalget av stiler med at det er en ramme som passer til alle ansikter, enhver smak og enhver personlighet. Hvert par er laget med den omhu som har gjort selskapet til en fortjent verdensleder, med den sikkerhet som kommer fra denne produsentens "Quality from Tradition" slagord. For Rodenstock er dette mer enn bare ord. De hedrer selskapets grunnlegger, mannen som opprettet sitt første par briller for så mange år siden. Arven etter Josef Rodenstock er inkludert hver dag i ethvert par briller som stolt bærer navnet hans.

La Mister Spex hjelpe deg med å velge dine Rodenstock-briller hjemme ved hjelp av online 3D-teknologi. Prøv noen stiler for å se hvilket par som fungerer best for ansiktet ditt, fargene du har på deg og som matcher ditt individuelle utseende. Når du har bestemt deg og bestilt, vil brillene dine være med deg på bare noen få dager ved å bruke sporbar levering.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo