Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Ofte stilte spørsmål

Spore ordren

Når pakken din er hentet av Posten, får du en e-post med forsendelsesbekreftelse. E-posten inneholder en lenke med fraktnummer (ID), som du kan bruke til å spore pakken din.

Hva koster det å prøve hjemme?

Det koster ikke noe å prøve hjemme: Frakt, Prøv hjemme i 10 dager og returfrakt er kostnadsfritt. Når du velger «Betaling med kredittkort» som betalingsmåte, reserverer vi et beløp på kontoen din som tilsvarer den totale kjøpesummen.

Vi opphever reservasjonen så snart brillene er returnert til oss. Beløpet trekkes kun fra kontoen din hvis du overskrider 10-dagersperioden.

Les mer

Hvordan returnerer jeg en vare?

Fyll ut det vedlagte returskjemaet og legg det i pakken sammen med varen som skal returneres.
Fest returetiketten på pakken. Pass på at du dekker til den opprinnelige fraktetiketten helt.

Lever returpakken på ditt lokale postutleveringssted.
Når vi har mottatt returen, får du en mottaksbekreftelse på e-post, og vi tilbakebetaler beløpet innen 1–3 arbeidsdager. Dersom betalingsmåten «Betaling med faktura» ble benyttet, kan tilbakebetalingen ta opptil 10 dager, ettersom Klarna tar hånd om slike transaksjoner.

Noter sporingsnummeret når du returnerer pakken til Mister Spex – ellers er det ikke mulig for oss å spore forsendelsen.

Les mer

Hvilke verdier trenger jeg for å kjøpe briller med styrke?

For å kunne tilpasse brillene med din synsstyrke trenger vi din nåværende brilleseddel. Synsstyrken finner du i brilleseddelen, og den angis for henholdsvis høyre og venstre øye. Det er viktig at brilleseddelen ikke er eldre enn to år, siden synet kan forandre seg i løpet av denne tiden.

Les mer

Hva skjer hvis jeg ikke lenger har returetiketten?

Pakker som har en ordreverdi på over 400kr, inneholder en returetikett fra Posten. Kontakt kundeservice hvis etiketten mangler. Vi sender umiddelbart en ny til e-postadressen du oppgir.
Har du flere spørsmål? Vi hjelper deg gjerne!

Skriv til oss på:
support@misterspex.no
Eller ring oss gratis på:
21628831

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.