Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Ofte stilte spørsmål

Spore ordren

Når pakken din er hentet av Posten, får du en e-post med forsendelsesbekreftelse. E-posten inneholder en lenke med fraktnummer (ID), som du kan bruke til å spore pakken din.

Hva koster det å prøve hjemme?

Det koster ikke noe å prøve hjemme: Frakt, Prøv hjemme i 10 dager og returfrakt er kostnadsfritt. Når du velger «Betaling med kredittkort» som betalingsmåte, reserverer vi et beløp på kontoen din som tilsvarer den totale kjøpesummen.

Vi opphever reservasjonen så snart brillene er returnert til oss. Beløpet trekkes kun fra kontoen din hvis du overskrider 10-dagersperioden.

Les mer

Hvordan returnerer jeg en vare?

Legg ved følgeseddelen i pakken med returartiklene. Har du ikke følgeseddelen kan du skrive ordrenummer, navn og returinfoen på en lapp og legge ved i pakken.

Lever returpakken på ditt lokale postutleveringssted.
Når vi har mottatt returen, får du en mottaksbekreftelse på e-post, og vi tilbakebetaler beløpet innen 1–3 arbeidsdager. Dersom betalingsmåten «Betaling med faktura» ble benyttet, kan tilbakebetalingen ta opptil 10 dager, ettersom Klarna tar hånd om slike transaksjoner.

Noter sporingsnummeret når du returnerer pakken til Mister Spex – ellers er det ikke mulig for oss å spore forsendelsen.

Les mer

Hvilke verdier trenger jeg for å kjøpe briller med styrke?

For å kunne tilpasse brillene med din synsstyrke trenger vi din nåværende brilleseddel. Synsstyrken finner du i brilleseddelen, og den angis for henholdsvis høyre og venstre øye. Det er viktig at brilleseddelen ikke er eldre enn to år, siden synet kan forandre seg i løpet av denne tiden.

Les mer

Hva skjer hvis jeg ikke lenger har returetiketten?

Pakker som har en ordreverdi på over 400kr, inneholder en returetikett fra Posten. Kontakt kundeservice hvis etiketten mangler. Vi sender umiddelbart en ny til e-postadressen du oppgir.
Har du flere spørsmål? Vi hjelper deg gjerne!

Skriv til oss på:
support@misterspex.no
Eller ring oss gratis på:
21628831

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.