Briller

Oakley Briller

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
132 Resultater

Eksepsjonell kvalitet og god stil: To egenskaper du kan forvente av Oakley-brillene

Oakley-briller har lenge vært kjent for sin eksepsjonelle kvalitet i design og materialer, og for den flotte stilen som ligger bak de rene linjene i Oakley-designet. Kombinerer du disse med den faglige kompetansen til optikerne som jobber for at du skal få nøyaktig de glassene du trenger, ender du opp med et fantastisk kupp på Oakley-briller som er vanskelig å slå.

Gjør et godt inntrykk med et nytt par med Oakley-briller fra Mister Spex

Oakley startet i 1975 i garasjen til grunnlegger James Jannard, og er i dag et velkjent navn i brille- og klesbransjene. Selskapet er oppkalt etter Jannards engelske setter "Oakley Anne", og solgte opprinnelig motorsykkel-grep laget av et beskyttet materiel kalt "Unobtanium", Jannards egen oppfinnelse. I dag brukes materialet fortsatt til å produsere Oakley-briller, som kom inn i Oakley-porteføljen tidlig på 1980-tallet. Med modeller som blant annet Oakley Crosslink, har Oakley blitt synonymt med rene, presise design og kvalitetsmaterialer.

Oakley-brillene kommer i et bredt utvalg av former og størrelser, noe som sørger for et utvalg som byr på noe for enhver smak, uansett hvor beskjeden eller fargerik stil du måtte ha. I tillegg kan du velge blant ulike farger på alle innfatningene fra Oakley. Så enten du ser etter en spesifikk Oakley-innfatning som skal passe et spesifikt antrekk, eller bare trenger noe du kan bruke til hverdags, er Mister Spex sitt utvalg av Oakley-briller perfekt. Ikke bare på grunn av den høye kvaliteten på brillene, men også på grunn av de lave prisene.

Prøv Oakley-brillerne dine før du bestemmer deg

Med vårt digitale prøverom får du fordelen av å prøve de nye brillene dine uten å måtte dra hjemmefra. Alt du trenger å gjøre for å bruke det digitale prøverommet vårt er å laste opp et bilde eller aktivere webkameraet, og før du vet ordet av det kan du se gjennom utvalget vårt, og se hvordan hver enkelt innfatning passer ditt ansikt. Å prøve på et par med Oakley-briller er tross alt en viktig del av beslutningen, og vårt moderne prøveverktøy betyr at du kan handle fra hvor som helst i verden, så lenge du har tilgang til Internett.

For å gjøre det ekstra enkelt tilbyr vi også en 30 dagers pengene-tilbake-garanti på alle Oakley-brillene våre – i tillegg til briller fra andre merker – fordi uansett hvor avansert det virtuelle verktøyet vårt er, er det ikke sikkert at brillene passer som forventet. Og det kan være at du bestemmer deg for at du heller vil ha et annet par med Oakley-briller når du har prøvd dem på foran speilet hjemme. I dette tilfellet får du hele kjøpesummen refundert, uten spørsmål.

Fordelen med å bestille Oakley-briller fra Mister Spex:

  • Ytterst profesjonell kundeservice med et smil

  • Høykvalitets-glass med UV-filter og antirefleks-behandling inkludert i kjøpesummen

  • Digitalt prøverom så du kan se om du kler brillene før du tar et endelig valg

  • Du kan returnere brillene innen 30 dager for full refusjon

Prøv dine nye Oakley-briller på nettet i dag med vårt digitale prøverom – og du kan prøve dem på i virkeligheten bare noen få dager senere.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo