Nike Briller

Nike
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
87 Resultater

Briller fra Nike online på Mister Spex

Sportsgiganten Nike har laget sportsutstyr med fokus på fottøy siden 1972. Gjennom samarbeidet med basketballstjernen Michael Jordan ble Nike kjent over hele verden for sine sportsklær av eksepsjonell kvalitet. Den nå universalt kjente swoosh-logoen er et symbol på kvalitet og innovasjon innen sportsklær og -utstyr.

Nike har i det siste utvidet sin kolleksjon av synsprodukter til også å omfatte briller med styrke, solbriller og sportsbriller. Brillene fra Nike er spesielt utviklet for mennesker som har en dynamisk og sporty livsstil. Men du behøver ikke være idrettsstjerne for å få en aktiv ny look med briller fra Nike. Brillene fra Nike er pålitelige, komfortable og stilige enten du velger en modell med hel ramme, halv ramme eller garnityrbriller.

Du vil garantert finne de rette brillene fra Nikes omfattende kolleksjon på Mister Spex. Fra sporty til klassisk, fra avrundet til vinklet design og fra trendy farger til duse nyanser – Nike har briller for alle.

En spesiell modell i Nike-kolleksjonen er 7030 025. Modellen har vinklet hel ramme i svart med bølgemønster som gir en fantastisk effekt og en kul vintagelook. Denne modellen trenger ingen spesielle detaljer. Innfatningen er mønstret fram til endestykkene på stengene, som er dekket av et spesielt gummimateriale for ekstra komfort. Denne innfatningen fås i mange forskjellige farger, slik at du kan velge den du synes passer deg best.

Hvorfor ikke prøve den nye 4171 061 fra Nike Flexon-kolleksjonen? Den har en diskré metallinnfatning og gir perfekt syn når du trener. Enkel, ukomplisert og typisk Nike. Med Nike-logoen i sølv på hengslene og endestykkene er brillene et eksempel på klassisk Nike-design.

Skulle du av en eller annen grunn ikke være fornøyd med dine Nike-briller, kan du returnere dem til oss innen 30 dager mot et nytt produkt eller full refusjon. Mister Spex: eksperter på kundetilfredshet.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo