Polaroid Briller

Polaroid
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
121 Resultater

Briller fra Polaroid på Mister Spex

Brillekolleksjonen fra Polaroid på Mister Spex har et stort utvalg av stilige modeller med høykvalitetsglass og komfortable innfatninger. Det internasjonalt anerkjente varemerket Polaroid har spesialisert seg på å produsere glass med styrke, solbriller, innfatninger i begrenset opplag og clip-on-solbriller. Produkter fra den trendy nye Polaroid-kolleksjonen kan bestilles i Mister Spex’ nettbutikk.

Brillekolleksjonen fra Polaroid på Mister Spex har en svært karakteristisk stil med firkantede innfatninger og buede stenger. Utvalget av farger er stort, og Polaroid-logoen er trykt på siden av hver modell. Denne kolleksjonen appellerer til både menn og kvinner som vil ha en sofistikert og elegant look som passer til enhver stil. Og med Mister Spex’ virtuelle prøveverktøy er det enkelt å finne de ideelle brillene som passer til din ansiktsform og motesmak.

Vi tilbyr ekstra robuste høykvalitetsglass med antirefleks og UV-beskyttelse. Bestiller du Polaroid-briller på Mister Spex, kan du nyte godt av enestående service, effektiv og sporbar levering med Posten og problemfri retur innen 30 dager fra Europas favorittoptiker på nett.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo