Ray-Ban Briller

Ray-Ban
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
539 Resultater

Finn et nytt par med Ray-Ban briller på nettet hos Mister Spex

Ray-Ban begynte som produsent av briller for det amerikanske militæret, men utviklet seg til å bli det store navnet innen brillemote. Brillene er nå både det moteriktige, men samtidig klassiske, valget når du trenger et nytt par. Mister Spex har et enormt utvalg av Ray-Ban-briller for menn, kvinner og barn, så du kan være sikker på at du finner det rette paret som passer din personlige stil og smak.

Moteriktig og stilig: Briller med styrke fra Ray-Ban hos Mister Spex

Om du er ute etter å kjøpe et par klassiske, kule og tidløse briller, trenger du ikke lete lenger enn merket Ray-Ban. Navnet er synonymt med kvalitetsbriller – og det har det vært siden de først lanserte sine legendariske Aviators i 1938. Ray-Ban-brillene er ikoniske og gjør virkelig inntrykk, enten du smykker deg med den moteriktige Clubmaster-modellen eller går for looken til Tom Cruise fra ‘Risky Business’ med et par Wayfarers. I dag kommer Ray-Ban-brillene i et enormt utvalg av modeller, former og farger. Se gjennom vårt store utvalg og finn ditt perfekte par med briller.

Se bra ut med Ray-Ban, uansett vær

Briller har ikke bare et praktisk formål. De gir et inntrykk og er en ypperlig måte å uttrykke den personlige stilen din på. Clubmaster-modellen er perfekt for de som ønsker en klassisk vintagelook. Velg en størrelse og farge som passer til ditt ansikt og din personlige stil. For de moteriktige er New Wayfarers- og Clubround-modellene veien å gå, og de kan utstyres med enten klare styrkeglass, eller solbriller. Vårt utvalg med Ray-Ban-modeller kommer i et enormt utvalg av farger; fra klassisk sort eller sølv til blå, grønn og til og med rosa. Det er enkelt å finne en Ray-Ban-modell som passer din personlige stil. Ray-Ban leverer overlegen beskyttelse i alle sesonger og situasjoner – og hjelper deg å se fantastisk ut.

Velg riktige styrkeglass til Ray-Ban-brillerne dine

Gode nyheter til alle som bruker briller daglig: Nesten alle Ray-Ban-solbriller kan utstyres med styrkeglass. Når du bestiller, gir du oss bare opplysningene fra brilleseddelen din, og du får vite om det er mulig å få styrkeglass me en gang. Du kan også oppgradere til selvblendende, fotokromatiske glass. Fotokromatiske glass absorberer 100% av UVA og UVB-stråler, noe som gjør dem til et fantastisk valg for dem som bruker mye tid utendørs.

Alle briller med styrke fra Mister Spex har enstyrkeglass av høy kvalitet. De leveres med UV-filter, antirefleks-belegg og beskyttende finish. Vi bruker utelukkende plastglass av høy kvalitet fra velkjente produsenter som SEIKO Optical, fordi de er lettere og mer slitesterke enn vanlig mineralglass. De erfarne optikerne våre monterer glassene enkeltvis til brillen du har valgt på vårt verksted. Vi foretar nøyaktige og intensive kvalitetskkontroller gjennom hele produksjonsprosessen, slik at du kan være trygg på at det ferdige produktet er av den høyeste kvalitet.

Velger du Mister Spex, kan du være trygg på at du får de perfekte brillene. Her er noen av våre høydepunkter når det kommer til service:

  • 30 dagers åpent kjøp

  • Konkurransedyktige priser på alle Ray-Ban-briller

  • Enormt utvalg av Ray-Ban briller med styrke

  • Filtre for ansiktsform og vårt virtuelle prøverom gjør at du slipper å gjette når du handler på nettet

  • Omfattende og hjelpsom kundeservice

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo