Emporio Armani Briller

Emporio Armani
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
63 Resultater

Emporio Armani briller: slående sportslige

Du trenger ikke å være moteekspert for å kjenne navnet Giorgio Armani. Han er regnes å være selve begrepet av italiensk chic, og blir ofte nevnt sammen med Prada og Versace. Giorgio Armani går for å være en av de største motedesignerne i det 20. århundre og regjerer over et moteimperium på 2000 butikker i 60 land, samt flere motemerker. Et av hans mest kjente merker er Emporio Armani, som kombinerer eleganse med et sportslig preg. Det samme gjelder briller: utforsk Emporio Armani-brillene!

Emporio Armani - et ungt merke i imperiet

Giorgio Armani, født i 1934, kom inn i moteverdenen via en omvei - han ble nesten lege. Men den visjonære motedesigneren forlot studiene og begynte å jobbe som vindusdekoratør. På sekstitallet grunnla Armani et designstudio. Studioets første elegante mannlige motekolleksjon ble lansert i 1974, mens merket i 1980 presenterte sin første damekolleksjon. I 1994 delte Emporio Armani seg fra Armani-gruppen som det første undermerket. Det var for å tilfredsstille et yngre, urbant kundesegment og fortsette den klassiske stilen for en ny generasjon. Giorgio Armani selv er i stor grad ansvarlig for utformingen av Emporio Armani.

Moten til Emporio Armani følger dagens trender og moderne krav til brukbarhet sterkere enn paraplymerket. Det sportslige utseendet er et viktig kriterium: David Beckham og Cristiano Ronaldo, blant andre, dukket opp som reklameikoner for Emporio Armani. Den sporty stilen er en viktig egenskap, noe som også gjenspeiles i Emporio Armani-brilleinnfatninger. Det moderne og bevisst minimalistiske utseendet til Emporio Armani-briller passer til både dress og kveldstøy: etablert Armani-eleganse med et snev av trendy ironi.

Emporio Armani briller - eleganse og estetikk

Emporio Armani-briller presenterer seg med en elegant chic stil med tydelige linjer. Mottoet er heller klasse, enn spektakulære effekter. Denne klarheten gjør det mulig å plassere tidløse former i en moderne sammenheng. Emporio Armani-briller for kvinner er også tilgjengelig i stilige farger i Havanna-skilpaddeskall farge. Den maskuline designen kan sees på en ganske sjarmerende måte i mange kvinnemodeller. Logoen med Emporio Armani’s ørn som man finner på stengene overfører en følelse av merkevarebevissthet til omverdenen. Forresten står ørnen for skarpt syn - hva kan fungere bedre med briller?

Designerbriller fra Milano

Emporio Armani designerbriller er produsert av verdens største optiske gruppe: Luxottica, et selskap i Milano. Selskapet legger stor vekt på kvaliteten på rammene og glassene: en upåklagelig forsyningskjede og bærekraftig produksjon er viktige aspekter av selskapets filosofi. De aller høyeste standardene for design, materialer og toppmoderne produksjonsteknologi gjør Emporio Armanis briller av topp kvalitet.

Kort og søtt: Emporio Armani-briller i et nøtteskall

  • Elegant eleganse

  • Sporty, moderne stil

  • Ideell for forretninger og fritid

  • Produsert med moderne høyteknologisk materiale

  • Designet for den ultimate komforten

  • Det reserverte, men likevel påståelige utseendet

Kjøp Emporio Armani designerbriller hos Mister Spex

Emporio Armani er akkurat din stil? Så ikke nøl: hos Mister Spex er du bare noen få klikk unna dine nye drømmebriller.

Vil du vite om favorittmodellen din passer deg? Bare bruk alternativet med vårt online prøverom. Bruk søkefiltrene for å begrense utvalget ditt. Prøv på brillene virtuelt, enten via et opplastet bilde eller et webkamera bilde av deg selv. Liker du brillene? Så er det bare å legge dem til i handlekurven.

Standard glass er inkludert i prisen og blir slipt i vårt verksted som ligger i Berlin. Etter noen dager vil du kunne holde Emporio Armani-brillene i hendene. Mot en ekstra kostnad kan du også bestille progressive glass.

Dette er fordelene dine hos Mister Spex:

  • 3000 designerbriller tilgjengelig

  • Kvalitetsglass i standard utgaven er inkludert UV-beskyttelse, et hard belegg og et super antireflekterende belegg

  • Brillene blir slipt i vårt verksted

Vil du vite mer om Emporio Armani-briller, Mister Spex og våre vilkår og betingelser? Ta deretter kontakt med vår kundeservice: vårt kundesupportpersonell og optiker er tilgjengelig for å svare på alle spørsmålene dine.

Finn de vakreste brillene fra Emporio Armani i Mister Spex nettbutikken!

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo