Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
48 Resultater

Briller fra Timberland

Timberland ble etablert i 1978 og er i dag en av verdens mest anerkjente produsenter av sportsutstyr. Helt fra starten var varemerket opptatt av å bruke bærekraftige metoder for å produsere komfortable og robuste produkter. Enten det gjelder sportsutstyr eller briller, har Timberland fortsatt å holde aller høyeste standard, et prinsipp som har gitt dem stor suksess de siste tiårene.

Brillekolleksjonen fra Timberland er imponerende allsidig. Fra kraftige hele rammer til elegante modeller med halv ramme og garnityrmodeller med tynne stenger og iøynefallende nesebro – Timberland har noe for enhver smak. Timberlands modeller er lett gjenkjennelige med sine rene linjer, konturer og nyanser. Timberlands garnityrbriller med ensfarget bro og fargerike stenger er et eksempel på denne designfilosofien. Men det er også mye å velge blant for dem som foretrekker en mer diskré stil. Mange modeller har innfatning med fargeblokking og stenger i svart eller grått.

Har du allerede funnet din favorittmodell? Mister Spex sender alle briller fra Timberland med Posten til Norge, Finland og Sverige. Med vår 30-dagers returrett kan du returnere produktet til Mister Spex innen 30 dager. Du kan enten velge en ny modell fra vårt omfattende sortiment eller få full refusjon. På Mister Spex’ servicesider finner du ytterligere informasjon om vår 30-dagers returpolicy og vår Best pris-garanti.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo