VOGUE Briller

Vogue
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
92 Resultater

Vogue-briller: trendy design for fashionistas

Det faktum at Vogue-briller deler navnet sitt med et berømt motemagasin, er ikke tilfeldig: siden merket ble grunnlagt, har det spesialisert seg på design og produksjon av eksklusive og stilige briller. De siste formene, fargene og detaljene er en integrert del av det italienske merkets konsept. Det er dette som gjør dem til det foretrukne valget av trendsettere og moteinteresserte. Vogue-briller beviser at ekstremt fasjonable briller ikke trenger å koste all verden.

Vogue-briller: det trendy merket fra Luxottica

Vogue Eyewear har eksistert siden 1973 og var allerede foran sin tid da det ble grunnlagt: lenge før briller generelt ble et motetilbehør, merket gjorde stilige briller rimelige. Merket fortsetter å følge dette prinsippet frem til i dag og kombinerer det med en høy standard til daglig bruk. Du kan stole på kunnskapen til en av de største brilleprodusentene i verden: det italienske selskapet Luxottica. Vogue har vært en del av datterselskapet siden 1990. Den klare posisjoneringen i det topp fasjonable segmentet gjenspeiles også i utvalget Vogue-merkeambassadører: blant dem er den velkjente amerikanske modellen, Gigi Hadid.

Det perfekte tilbehøret til noen stilige antrekk

Det er en god sjanse for at du finner riktig modell i utvalget av Vogue-briller. Merkets designere plukker ofte opp de siste trendene før mange konkurrenter. Vogue-rammer i denne stilen er tilgjengelige i mange forskjellige versjoner. Cat-eye briller laget av plast og er en slager som har dukket opp igjen. Vogue-rammene i denne stilen er noen ganger litt mindre og kombinerer som sådan elementer fra 50- og 90-tallet. I noen modeller er formen også sterkt fremhevet og bevisst "overdrevet" for å forbedre deres ekstravagante aura.

Vogue brilledesignere oppdager stadig nye aspekter av veletablerte og populære Panto og trapes fasonger. Her stoler de fremfor alt på spill av farger og materialer, for å skape de mest varierte effektene. Kombinasjonen av en brennende rød, litt gjennomsiktig ramme og gyldne stenger med runde Panto-glass er veldig stilig og elegant. Og snakk om det: kolleksjonen byr på en hel rekke forskjellige nyanser av rødt. Dette gjør at du for eksempel kan matche rammen din til din favoritt leppestift. For de som elsker et futuristisk utseende, finnes det modeller som har en helt gjennomsiktig ramme. Like interessante er Vogue-brillene med fargegradienter, der rammen blir lysere mot bunnen. Disse skaper en lignende effekt som halvgarnityr-briller: brillen ser ut til å være lysere og fremhever øyenbrynene mer.

Kjøp Vogue-briller online - og nyt mange fordeler

Ta en titt rundt Mister Spex-nettbutikken i dag og oppdag mer enn 3000 forskjellige rammer. I tillegg til Vogue-briller, lagerfører vi mange andre anerkjente merker. Enten du er ute etter ekstremt trendy eller klassikere: hos oss finner du en ramme som ideelt fremhever din personlighet raskt og komfortabelt. Du kan angi forskjellige søkekriterier som farge, glassfasong og ansiktsform. Dette vil raskt og praktisk gi deg et relevant forhåndsvalg. Med vår virtuelle 2D- eller 3D-tilpasning kan du sjekke ut hvilke modeller som passer best til ansiktsfunksjonene dine. Det er enkelt å ta en endelig beslutning hjemme: og vi leverer den med standard styrkeglass inklusiv hard og refleksfri coating.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo