Versace Briller

Versace
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
50 Resultater

Versace: Setter trender innen briller

Legg ved et snev av luksus til hverdagen din med et par briller fra Versace. Det italienske Mister Spex sine brilleglass har inspirert verden med sine nyskapende design og stiller alltid på topp i moten. Briller for menn og kvinner fra Versace er fantastiske, sofistikerte og alltid i stil. Finn et nydelig par i dag fra Mister Spex.

Luksushverdag: Versace-briller fra Mister Spex

Bare omtalen av navnet Versace trylle frem bilder av luksus og glamour, og med rette. Det italienske designdynastiet er kjent for sitt utrulige engasjement for kvalitet så vel som nyskapende, moteriktig design. Foretrukket av kjendiser og kjente personligheter over hele kloden. Versace-merkevaren er virkelig et av de fineste som finnes, og linjen med eksklusive briller er ikke annerledes. Gjør hver dag litt mer glamorøs med et par briller fra Versace. Mister Spex har fått de heteste fra Versace, og du er kan være sikker på å finne et par som passer ditt ansikt og din personlige smak. Finn de nye brillene dine i dag!

Se og blitt sett i Versace-briller

Ta det daglige utseendet ditt fra vanlig til ekstraordinært. Du kan enkelt spare tid og penger ved å handle nye Versace-briller med Mister Spex. Filtrene våre gjør det enkelt å finne de Versace-brillene som best representerer din personlige stil og behov:

Ansiktsform:Er ansiktet ditt mer hjerteformet, firkantet, ovalt eller rundt? Velg på det korresponderende filteret for å se hvilke rammeformer og bredder ekspertene våre tror vil passe ansiktet ditt, øynene og mer.

Rammefarge:Vet du hvilken farge du vil at Versace-briller skal ha? Fra klassisk svart og skilpadde til gjennomsiktig- Versace har alltid hatt et bredt utvalg. Husk din naturlige hudfarge når du velger farge.

Materiale: Foretrekker du metall eller plast? En spesiell farge?

Prisområde: Her kan du angi en minimums- og / eller maksimalpris for dine nye Versace-briller.

Aktiver noen, ingen eller alle disse filtrene for å finne det perfekte paret av Versace-briller!

Det er viktig å prøve på et par briller før du kjøper for å sikre at de virkelig ser bra ut. Vi sier hopp over kjøpesentre, prøv dem på nettet! Vi har funnet en enkel og praktisk måte å prøve på Versace-briller fra komforten i ditt eget hjem. Vårt online prøveverktøy er like enkelt som 1, 2, 3:

  • Velg produktet du vil prøve på

  • Klikk på kameraikonet.

  • Ta eller last opp et portrettfoto.

Det er det hele! Et bilde av de valgte Versace-brillene dine blir lagt på bildet for å gi deg en ide om hvordan det paret av briller vil se ut på. Prøv så mange high-end Versace-briller du vil: siden du handler hjemmefra, har du ikke annet enn tid og absolutt ikke noe stress!

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo