Superdry Briller

Superdry
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
83 Resultater

Kjøp briller fra Superdry online hos Mister Spex

Etter å ha skapt seg et navn med sin streetwear-kolleksjon fortsetter Superdry å vokse med sin nye brillekolleksjon. Det britiske varemerkets briller og solbriller er allerede en trendsetter. I likhet med deres øvrige produkter smelter Superdrys synsprodukter sammen amerikansk vintagestil og japansk grafikk helt sømløst. Disse elegante retrobrillene passer til alle antrekk. Superdry er kjent for ikke bare å bruke metall og acetat, men også bambus, tre og ekte skinn. Mange av Superdrys innfatninger er også utstyrt med robuste japanske hengsler som gir ekstra stabilitet. Innfatningene fra Superdry er hovedsakelig laget av plast og metall og imponerer med sin unike design. Innfatningene er ofte i diskré skilpaddemønster, og samtlige passer utmerket til hverdagsbruk. Designen og utseendet gjør at de matcher ethvert antrekk perfekt.

Så godt som samtlige modeller kan tilpasses med progressive glass. Dette er viktig for alle med presbyopi, siden brukeren da kan klare seg med ett par briller til alle avstander. Den klassiske tidløse designen og kjærligheten til detaljer gjør Superdry-innfatningene til noe helt spesielt. Mister Spex leverer brillene til postkassen din raskt og problemfritt.

  • ¹Rabatten på opptil 50 % gjelder utvalgte briller og solbriller (med og uten styrke). Tilbudet er gyldig til og med 06.03.2024 på www.misterspex.no eller så langt lageret rekker. Vi utbetaler ikke rabattens verdi i kontanter. Rabatten kan ikke brukes på ekskluderte merker i henhold til Mister Spex' kjøpsbetingelser. Rabatten kan heller ikke kombineres med andre rabatter. Kommersiell markedsføring av rabatten er forbudt. Mister Spex vilkår og betingelser gjelder.
10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo