Ted Baker Briller

Ted Baker
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
92 Resultater

Oppdag vårt utvalg av Ted Baker solbriller.

Ted Baker er mer enn bare et mote- og livsstilsmerke. Dette selskapet er synonymt med britisk kvalitet og håndverk. Ted Baker solbriller er produsert med stolt britisk DNA, og legemliggjør alt som er elsket om dette merket. Disse solbrillene er laget for den moderne kvinnen, og er ikke bare pene, men også laget for å beskytte øynene dine.

Hva skiller Ted Baker solbriller fra resten av konkurrentene? Britisk håndverk av høy kvalitet og luksus til en god pris.

Vi har et fantastisk utvalg av Ted Baker solbriller her hos Mister Spex. Ved første øyekast føles denne kolleksjonen som en snopebutikk, full av herlige pene pastellfarger. Formene på innfatningene er en signatur for Ted Baker, med en blanding av firkant-, pilot-, cat-eye eller ovale innfatninger.

Finn rett Ted Baker-brille ved hjelp av våre filtre

Brillene i kolleksjonen har et søtt utseende i tynt metall som er laget for å vare. Innfatningene og de pastellfargede glassene fremhever Ted Baker sin feminine signatur er en ikonisk del av merkevaren. Solbrilleglassene er laget for å beskytte øynene mot skadelige UV-stråler. Solbrilleglassene er enten i klassiske graderte fargetoner eller polariserte. Vi tilbyr også å montere styrkeglass i Ted baker solbrillene. Bruk våre søkefiltre til å sortere etter pris, bredde på innfatning, materiale, farge på innfatning og form på glassene.

Ted Baker: fra herreskjorter til lukseriøse solbriller

Ted baker er alt annet enn ordinære. Historien starter i Glasgow i 1987 med opprettelsen av en kolleksjon med herreskjorter. Siden den gang har merkevaren ekspandert til et fullverdig merke vare navn og livsstilsmerke med en typisk britisk stil som ble elsket både hjemme og ute i verden. Nå har merkevaren en sterk tilstedeværelse i over 35 land. Grunnleggeren av Ted Baker, Ray Kelvin ønsket å skape et fremsynt og holdbart merke uten at det skulle koste all verden – dette er fremdeles policyen deres. Hvert produkt blir nøye sjekket av Kelvin for å sikre at kvalitet og stil alltid er på topp. Ted Baker er en kvalitetsbrille som scorer høyt hos alle som har et par. De er laget for moderne kvinner som ikke ønsker å tømme kontoen for et par solbriller.

Prøv brillene i vårt virtuelle prøverom

Kanskje er du allerede en fan av Ted Baker, hvis ikke – prøv et par Ted Baker selv for å selv gjøre opp din mening om dem. Du finner dem her hos Mister Spex. I vårt innovativevirtuelle prøverom kan du prøve dem på nå med det same. Dette er kundenes favoritt: Klikk på webkameraet under solbrillene og du får prøve hvilken som helst Ted Baker solbrille du måtte ønske. Du får en god pekepinn på hvordan brillen ser ut på deg, som om du prøvde den i en faktisk butikk.

Slik gjør vi shoppingen til en lek - finn din favoritt fra Ted Baker i dag

Lave priser og mer til - alt hos Mister Spex

Du finner favorittbrillene fra Ted Baker enkelt og til gode priser når du handler hos oss. Skulle du ombestemme deg, tilbyr vi i tillegg 30 dagers åpent kjøp.

Ted Baker solbriller kan du bestille enkelt og greit online hos oss hos Mister Spex. Vi har nemlig skapt en nettbutikk som ikke er som alle andre – med alle de vanlige fordelene og noen ekstra. Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige priser på alle Ted Baker briller.

  • Høykvalitetsglass tilpasset av optiker.

  • 30 dagers åpent kjøp.

  • Et virtuelt prøverom der du kan finne innfatningen som passer deg best.

  • Erfaren og hjelpsom kundeservice.

Bestill hos Mister Spex i dag og nyt godt av det beste utvalget av Ted Baker solbriller, lave priser og risikofri shopping. Det å finne de rette solbrillene er det vi gjør best. Finn ut hvorfor så mange handler hos Mister Spex.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo