Lozza Briller

Lozza
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
72 Resultater

Briller fra Lozza på Mister Spex Norge

Hvis du er på jakt etter det beste utvalget av Lozza-briller på nettet, er Mister Spex stedet for deg. Fra tidløs, klassisk design til pulserende moderne mønstre – her finner du et enormt utvalg av briller som garantert vil passe til din personlighet og stil. Det italienske varemerket Giovanni Lozza ble etablert i 1912 og er verdenskjent for sin unike, spennende design som elskes av unge, opplyste og urbane kvinner og menn. Varemerket er en del av De Rigo SpA-konsernet, som er en av verdens ledende produsenter av synsprodukter.

Uansett om du vil ha en nerdete, profesjonell look, en avslappet fritidsstil eller et raffinert, klassisk utseende, er briller fra Lozza et ypperlig valg. Brillene er laget av førsteklasses materialer og gir utmerket synsskarphet og unik beskyttelse av øynene dine. Foretrekker du noe som er unikt og trendy, bør du prøve modellen VL 1896N 0ACW. Denne Lozza-modellen er ideell for både kvinner og menn og har en slitesterk plastinnfatning i en attraktiv blanding av brunt og hvitt.

Vil du heller gå for en chic og klassisk stil, er VL 4045 04AP i svart et fantastisk valg. Disse brillene fås i et bredt spekter av farger, former og størrelser og vil garantert falle i smak hos de fleste.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo