Stella McCartney Briller

Stella McCartney
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
54 Resultater

Naturlig ikonisk – fremtidens briller

Klassisk og tidløs. Fashionikonet Stella McCartneys eksklusive kreasjoner speiler den estetiske tidsånden og består av biologisk fremstilte materialer. Tro mot merkets bærekraftige profil, stammer over 50 % av materialene som brukes til å produsere brillene, av naturlige kilder. Stella McCartneys engasjement for bærekraft går som en rød tråd gjennom alle kolleksjonene, og denne ansvarsfullheten og transparensen kommer til uttrykk gjennom å være en del av merkets filosofi.

Stella McCartney – fortryllende vakre briller

Dette er briller med stil, som fremhever individualiteten og personligheten din, og som danner en perfekt match med den beste kvaliteten. Stella McCartneys briller er topp moderne og alltid i tråd med tidsånden. De er tidløse moteklassikere og setter et fasjonabelt preg på alle slags looks. Hvem har vel ikke drømt om å eie en haute couture-brille? De eiendommelige innfatningene med de lekne detaljene gjør Stella McCartneys briller til elegante blikkfang og et bevis på god smak. Geometriske former og fascinerende kanter er et glamorøst must-have for enhver fashionista.

Uansett om du ser etter overdimensjonerte briller uten styrke eller klassiske briller med styrke – utvalget er grenseløst! Brillemoten fra Stella McCartney er både bærekraftig og gir deg de perfekte brillene for litt moteriktig variasjon i hverdagen. Hva venter du på?

Dette får du hos Mister Spex

Oppdag populære designermerker og eksklusive stiler denne sesongen, og la deg forhekse av de luksuriøse tilbudene på solbriller, briller med styrke og progressive briller fra renommerte produsenter. I tillegg til de utsøkte brillene fra Stella McCartney, tilbyr vi også et stort utvalg av andre designermerker, som Linda Farrow, Victoria Beckham eller Moncler.

Ser du etter Stella McCartney-briller med styrke? Vi setter glass i favorittmodellen din, slik at du kan se skarpt selv med høy dioptri. Du kan shoppe enkelt og sikkert hjemmefra. Vi setter høye krav til kvaliteten, og i vårt mesterverksted sammenstiller vi din nye brille fra Stella McCartney i optikerkvalitet, fullstendig basert på dine verdier og behov, slik at de passer perfekt til deg.

Klarer du ikke å bestemme deg for hvilke briller fra Stella McCartney du skal velge? Benytt deg av vårt gratis hjemlån! Da får du ti dager til å prøve favorittmodellen i ro og mak i ditt eget hjem.

Bestill de nye brillene fra Stella McCartney nå, helt ukomplisert og uten risiko:

● gratis frakt over 700 kr og rask levering

● inkludert kvalitetsglass

● betal med faktura

  10%

  Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

  Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

  Betalingsmetoder

  Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

  Levering

  Posten Logo

  For en trygg netthandel

  TRYGG E-Handel Logo