Briller

Diesel Briller

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
1 Resultat

Briller fra Diesel

Italia – hjemlandet til verdens største designere og motehus. Og hjemlandet til Diesel, det utradisjonelle jeansmerket. Med sine «saddle»-jeans på 90-tallet fikk Diesel rykte på seg for å lage kul og alternativ design. I dag finner vi Diesel-merket på alt fra undertøy til parfyme, møbler ... og briller, selvfølgelig. Grunnleggeren Renzo Rosso er fortsatt eier og administrerende direktør i Diesel. Diesel er kjent for sin ekstravagante design og sine slitte jeans med vintagelook. Provoserende reklamekampanjer er også en del av Diesels filosofi. Den nye brillekolleksjonen fra Diesel er spekket med originale innfatninger og fargekombinasjoner og trendy stiler. Perfeksjonisme og originalitet gjelder ikke bare Diesel, men også deg! Skap din egen stil med briller fra Diesel. Disse brillene er det perfekte tilbehøret når du vil ha en iøynefallende look.

Modellen DV 0085 BKS er et spesielt høydepunkt. Disse superelegante Diesel-brillene har en slank, svart design med halv ramme. De smale stengene er ergonomiske hele veien, noe som gir en perfekt passform. Med disse brillene blir du garantert lagt merke til.

Modellen DV 0132 807 fra Diesel er et naturlig blikkfang. Den overdimensjonerte innfatningen med hel, kraftig ramme gir en kul retrolook som blir stadig mer populær.

Velg dine favorittbriller fra Diesel-kolleksjonen. Last opp et bilde av deg selv og bruk vårt virtuelle prøveverktøy! Skreddersy brillene til dine individuelle behov ved å angi relevante opplysninger fra brilleseddelen din. Etter at du har fullført bestillingen, sender vi dine Diesel-briller hjem til deg så snart som mulig. Vi har også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan handle helt risikofritt.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo