Briller

Converse Briller

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
55 Resultater

Briller fra Converse på Mister Spex Norge

Designermerket Converse ble først grunnlagt i USA i 1908. Varemerket ble verdenskjent for sine fritidssko All Star. I dag tilbyr Converse et komplett sortiment av klær og accessoirer, deriblant briller. Converse er designet for individet og gir deg mulighet til å uttrykke deg gjennom brillene dine.

Brillene fra Converse på Mister Spex fås i et stort utvalg av farger og innfatninger. Converses moderne og praktiske briller er ideelle til hverdagsbruk. Alle briller fra Converse leveres med kvalitetsglass, slik at du kan bruke dem hele dagen under forskjellige aktiviteter. Brillene fra Converse har en sporty sjarm som ser bra ut uansett anledning. Enten du foretrekker gøyale briller fra Converse i fargerik innfatning eller en elegant garnityrmodell, har Mister Spex et bredt utvalg av Converse-briller som garantert vil falle i smak.

På Mister Spex kan du handle trygt. På Mister Spex er vi stolte over å være Europas favorittoptiker på nett med over 1,5 millioner fornøyde kunder. Vil du i stedet benytte vårt virtuelle prøveverktøy i 3D, kan du laste opp et bilde av deg selv eller bruke webkameraet ditt og se hvordan Converse-brillene ser ut på akkurat deg.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo