Tod's Briller

Tod's Brilen

Briller fra Tod's på Mister Spex

Mokasinene og skoene fra Tod's er verdenskjente for sin unike look, stil og passform, samt for sin høye materialstandard. Tod's er opprinnelig et italiensk selskap med en utpreget avslappet stil som etter hvert har begynt å designe accessoirer og synsprodukter. Brillene fra Tod's på Mister Spex gjenspeiler denne avslappede, men luksuriøse stilen. Disse brillene er både pålitelige og stilige og passer til alle anledninger og antrekk.

Tod's har en klassisk og intellektuell utforming som er bygd for omfattende bruk. Brillene fra Tod's på Mister Spex fås i myke blåtoner, kaki og nøytrale farger som passer til det meste, med fokus på marmor- og skilpaddemønster. Noen av modellene har en preppy look som er typisk for den avslappede italienske stilen, og passer ypperlig til fritidsantrekk. Dette er likevel luksuriøse briller med et lekkert utseende som er bygd for å vare.

Brillene fra Tod's på Mister Spex fås i likhet med våre øvrige briller med ripefritt antirefleksbelegg og énstyrkeglass som standard. Bruker du vårt virtuelle prøveverktøy for å bestemme om brillene passer til deg, blir det enkelt å innsnevre valgmulighetene og sitte igjen med den perfekte modellen.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo