Puma Briller

Puma
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
94 Resultater

Briller fra Puma

Den nye kolleksjonen fra Puma er her. Disse innfatningene kombinerer designtrender fra sportsverdenen med en moderne, urban livsstil. Brillene fra Puma-kolleksjonen er ideelle følgesvenner for deg som har en aktiv livsstil, og som verdsetter Puma-brillenes innovative design og kvalitetsmaterialer. I vår nettbutikk finner du et omfattende utvalg av innfatninger med hel og halv ramme fra Puma. Modellene har navn som Velvet, Puma Loop og Harmony, som gjenspeiler Puma-brillenes uttrykksfulle karakter. Mange av modellene i brillekolleksjonen fra Puma er utstyrt med fjærende hengsler ved stengene for å oppnå perfekt passform.

Puma-brillene med slank innfatning, for eksempel Puma Outcast og Puma Tube, er ekstra populære på Mister Spex. Begge modellene er lette med dynamisk utformede stenger som sørger for god passform. Disse Puma-brillene er perfekte til trening. Prisen på dine Puma-briller fra Mister Spex inkluderer standard plastglass med antirefleks, ripefritt belegg og easy-clean-belegg pluss 100 % UV-beskyttelse. Dersom disse glassene ikke passer til ditt behov, kan du velge ultratynne glass og få fjærlette briller. Et annet alternativ er glass med «lotuseffekt» fra SEIKO. Disse vannavstøtende glassene holder seg rene lenger, slik at du hele tiden har krystallklart syn.

Bruk Puma-brillene dine i de stundene da du trenger dem mest. Skulle du av en eller annen grunn ikke være fornøyd med dine nye Puma-briller, kan du returnere dem til oss innen 30 dager og få et nytt produkt eller full refusjon. Mister Spex: eksperter på kundetilfredshet.

  • ¹Rabatten på opptil 50 % gjelder utvalgte briller og solbriller (med og uten styrke). Tilbudet er gyldig til og med 06.03.2024 på www.misterspex.no eller så langt lageret rekker. Vi utbetaler ikke rabattens verdi i kontanter. Rabatten kan ikke brukes på ekskluderte merker i henhold til Mister Spex' kjøpsbetingelser. Rabatten kan heller ikke kombineres med andre rabatter. Kommersiell markedsføring av rabatten er forbudt. Mister Spex vilkår og betingelser gjelder.
10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo