Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
99 Resultater

Kjøp Wood Fellas treinnrammede solbriller online

Lansert i 2011 ble Wood Fellas først kjent for sine tre-smykker. I disse dager har Wood Fellas utvidet til å bli det mest trendy merkevare som tilsynelatende kan få hva som helst til å se fantastisk ut i tre. I tillegg til klokker eller iphone-etui, kan vi nå undre oss over solbriller laget av ekte tre. Akkurat i år overrasket det unge selskapet oss positivt med disse, eksepsjonelt attraktive, håndlagde trerammene.

Med base i Tyskland har merket raskt ekspandert over hele Europa. Ved å holde seg tro mot mottoet «tilbake til røttene”, gir de det klare svaret på overdreven bling fra andre smykkebedrifter. Hiphop-samfunnet har allerede oppdaget disse glamorøst uglamorøse produktene. I samsvar med de nye trendene innen hip hop antrekk, tilbyr Wood Fellas-linjen av tre-smykker som det perfekte tilbehøret for denne, nå modne bevegelsen. Merkets signatur individualitet og originalitet gjør hvert tre-produkt til en unik opplevelse. Deres naturlige overflater føles varme mot huden og en kan være sikker på å tiltrekke seg oppmerksomhet uansett hvor du måtte komme.

Wood Fellas solbriller er et alternativ til tradisjonelle solbriller laget av plast og metall. Modellene deres spenner fra større solbriller med sterke linjer for menn, til mer elegant design for damer. Det naturlige treverket er tilgjengelig i både lysere og mørkere toner og til og med svart. Noen modeller tilbyr en kombinasjon av forskjellige tre-toner. Det beste er: Å kjøpe Wood Fellas betyr å beskytte vårt naturlige miljø.

Wood Fellas signatur er unge, bærekraftige og originale produkter. Merket har markert seg og setter trender med bruken av fornybare materialer. Vi venter spent på hvilke nye tre undere Wood Fellas vil komme med neste gang.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo