Retrosuperfuture

Uredd, futuristisk, hypermoderne. SUPER fra Retrosuperfuture byr på slående estetikk og eksepsjonelt god kvalitet. Deres unike design bryter med det tradisjonelle og tar den moderne brillen et nytt nivå. Hver enkelt modell er håndlaget i Italia for en perfekt kombinasjon av klasse og kvalitetshåndverk.

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

varer

(21)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 21 av 21

Retrosuperfuture hos Mister Spex

Retrosuperfuture er et solbrillemerke som er stolt av å skape et klassisk utseende og har komfortable design ved hjelp av den nyeste teknologien og materialene. Dette italienske merket ble grunnlagt av Daniel Beckerman i 2007 og vokste raskt i popularitet. Det er nå kjent som fasjonabelt over hele verden med en rekke fans med kjendiser som Kanye West, Beyoncé, Jessica Alba og mange flere. Den siste kolleksjonen fra denne høyt elskede solbrilledesigneren kan kjøpes fra Mister Spex nettbutikk.

Det som gjør dette merket av briller så moderne og dristig, er bruken av klassiske rene silhuetter som er kombinert med interessante farger og sære detaljer. Solbrillene har en ikonisk retrostil, og merket gjenoppfinner seg selv kontinuerlig for å lage interessante og moderne briller. Materialene av høy kvalitet brukes til kolleksjoner som er både er fasjonable og behagelige å ha på.

Millioner av fornøyde kunder finnes over hele verden, og med nettbutikken hos Mister Spex kan du enkelt bla gjennom kolleksjonen fra dette populære merket og finne det ideelle paret som passer dine behov for høykvalitets og retro solbriller. Og med try-on-alternativet i 3D kan du glede deg over avansert teknologi som lar deg passe den perfekte brilleformen til ansiktet, hårfargen og din egen unike stil.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo