Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Hverdagsluksus – spar 20 % på vårt premiumsortiment.¹ – Kode: PREMIUM20
Spar nå
Fendi
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Fendi-solbriller:Luksuriøse blikkfang med en tendens til eksentrisitet.

Det tradisjonelle italienske merket Fendi er kjent for sin overdådige og luksuriøse stil, som den løser opp med lekne til eksperimentelle elementer. Et konsept som også gjenspeiles i Fendi solbriller. De ekstremt glamorøse og samtidig uvanlige eksentriske modellene får motehjertene til fashionistas (og fashionistos) til å slå raskere. De er det perfekte valget for kvinner og menn, hvis individuelle stil er alt annet enn kjedelig.

Fra å være spesialister på skinn og pelsverk, til internasjonale luksusmerker har Fendi en lang historie. Det begynte for rundt hundre år siden, i 1918, med produksjon av lærvarer og pelsverk av høy kvalitet. Fremveksten til den globalt etterspurte og kjente merkevaren begynte i 1965. På dette tidspunktet engasjerte italienerne den unge Karl Lagerfeld som sjefsdesigner. Han spilte en nøkkelrolle i utformingen av merkets glamorøse stil. Han var ansvarlig for utformingen av den berømte Fendi-logoen, som består av en vanlig og en opp-ned "F". Både mote og tilbehør som Fendi solbriller, imponerer med et enormt utvalg av former og farger. Gjentagende aspekter av stilen inkluderer nye geometrier, uformell bruk av proporsjoner og en forkjærlighet for uttrykksfulle farger og mønstre.

Litt mer iøynefallende enn andre: Fendi-solbriller i katteøye-design.

Solbriller for kvinner med den feiende kattøyeformen er ideell hvis du elsker det fremtredende utseendet: den særegne silhuetten i retro design tiltrekker alles oppmerksomhet og gir deg samtidig et snev av divalignende utilnærmelighet. Den ekstroverte karakteren til Fendi-variantene kommer spesielt til uttrykk takket være uvanlige detaljer. Disse inkluderer for eksempel delvis flate horn-look plastrammer på utsiden. Dette skaper et spennende samspill mellom de runde glassene og de kantete ytre konturene. I tillegg til det fasjonable aspektet, har dette designet en hyggelig bieffekt: det harmonerer like godt med ganske runde og ganske kantete ansikter, siden det i begge tilfeller gir den nødvendige estetiske balansen.

Fendi-solbriller er ekstravagante.

De typiske koniske stangendene på utsiden av disse modellene er designet i kontrastfarger eller med mønstre. Resultatet: de skiller seg ut fra resten av rammen og minner om små katteører. Dette tilfører en humoristisk komponent til det populære retro-utseendet. Utvalget kompletteres av modeller der designerne har beholdt den klassiske grunnformen.

De er det perfekte valget for kvinner og menn, hvis individuelle stil er alt annet enn kjedelig. Andre høydepunkter fra Fendi er Aviatorglassene, trendy på en annen måte, er også tilgjengelige i moteriktig reviderte versjoner fra det italienske designermerket. Avhengig av modell kommer Fendi aviator solbriller i en blanding av plast og metall eller helt i metall. Detaljer som de kantete ytter sidene varierer den klassiske tårnformen på en interessant måte. Sommerfri og samtidig med edle kombinasjoner av ramme- og glassfarger som gull og blått forsterker det individuelle utseendet med en subtil hippie-stil. De runde metallmodellene, som er en tydelig referanse til slutten av 1960-tallet, tenderer enda mer i denne retningen. Fendi solbriller skiller seg ut fra standardrammer i denne designen med trendy uttrykk.Disse inkluderer sikksakkformede stenger og dekorative steiner innlemmet i hengslene.

Dra nytte av Mister Spex når du kjøper solbriller

Hos Mister Spex finner du et stort utvalg av solbriller fra Fendi og andre merker, med praktiske søkefiltre som hjelper deg. Og å kjøpe online fra oss har enda flere fordeler for deg:

  • Du kan prøve på så mange briller du vil hjemme ved å bruke online-testen. Du trenger ikke mer enn et bilde (for 2D) eller et webkamera (for 3D).
  • I tillegg til Fendi-solbrillene, har vi for tiden rundt 7000 andre briller og solbriller i vårt sortiment.
  • OUtvalgte solbriller er tilgjengelig for reseptbelagte glass, som slipes inn av kvalifiserte medarbeidere i vårt eget spesialistverksted i Berlin.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.