Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Fendi
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Fendi

(4)
Viser produkter 1 till 4 av 4

Finn din stil med Fendi-solbriller

Oppdag den nyeste serien fra dette legendariske italienske motehuset. Nyt håndverket og designferdighetene til et merke som har en arv på nesten 100 år. Fra katteinspirerte cat-eye til skarp geometri har Fendi alltid den moderne kvinnen i tankene. Mister Spex tilbyr det beste utvalget av Fendi-solbriller og total trygghet for deg med vår penger-tilbake-garanti.

Oppdag Fendi-solbriller: luksus for dine øyne

Fendi's rike italienske arv og dristige tilnærming til design skiller det fra samtiden. Slankt, ukonvensjonelt og moderne, og skiller seg ut som en leder i moteverdenen. Det nåværende solbrillespektret utgjør alt Fendi står for. Den nåværende kolleksjonen har en finurlig stil med sine dristige fargevalg og uvanlige design. Rammene er forvrengt til uventede i sine former, mens farger kastes sammen for å skape noe bare Fendi kunne finne på. Handle cat-eye-stilen - som faktisk ser mer ut som katte ører takket være den atypiske designen. Eller hvis du vil ha et enda mer dramatisk utseende, kan du handle logo-mania-brillene. Du kan også handle deg noen sirkulære glass med sikksakk rammer, en flott vri på de klassiske John Lennon solbrillene.

Fendi: et italiensk ikon

Fendi har kommet langt siden sin ydmyke begynnelse. Historien begynner i 1925 i Via del Plebiscito i Roma. En gang en liten skinn- og pelsbutikk, som nå er et multinasjonalt livsstilsmerke og et av de ledende luksuriøse motehusene. De har et imponerende utvalg av klær, sminke, dufter og briller. Karl Lagerfeld, den ubestridte kongen av high fashion, har samarbeidet med Fendi siden 1965, så det er ingen overraskelse Fendi har en slik kult status. Øyet hans for smart motedesign, blandet med drømmeaktig ekstravaganse, har blitt en signatur for dette motehuset. Og selv etter 50 år sammen, klarer Lagerfeld fremdeles å få dette samarbeidet til å føles ungt og friskt. Fendi understreket nylig sin avantgarde stil med et forrykende show ved Trevifontenen, noe som beviser at dette motehuset fremdeles er i forkant 90 år senere. Det er dette merkets evne til å holde fingeren på motepulsen som holder kjendiser og It-jenter over hele kloden med sportslige Fendi-solbriller. Gigi Hadid, Karlie Kloss og Kate Hudson har alle blitt snappet i sine Fendis.

Mister Spex er den smarte måten å kjøpe Fendi-solbriller på online

Føler du for å eie ditt eget par Fendi-solbriller? Det er enkelt, takket være Mister Spex. Vi forstår at det kan føles litt overveldende å bestille solbriller på nettet, så vi har introdusert en uanstrengt måte å handle online på. Hvis du trenger litt hjelp, kan du bruke ansiktsform-filteret på venstre side av siden. Dette matcher ansiktsformen din til det perfekte paret av Fendi solbriller som garantert ser bra vil se bra ut. Vi tilbyr også en virtuell prøveopplevelse. Bare klikk på webkameraikonet, så ser du nøyaktig hvordan de valgte Fendi-solbrillene dine vil se ut på ansiktet ditt. Det er så ekte, du vil tro at du er i en butikk. Det er bare ett sted å bestille Fendi-solbrillene dine fra - og det er Mister Spex.

Vi tilbyr:

  • Et fantastisk utvalg av Fendi-solbriller
  • Enkel navigasjon på nettstedet
  • Et prøveverktøy som hjelper deg med å se hva som passer deg
  • Filter-verktøy
  • Hva venter du på? Handle dine Fendi-solbriller i dag hos Mister Spexli>

Fra å være spesialister på skinn og pelsverk, til internasjonale luksusmerker har Fendi en lang historie. Det begynte for rundt hundre år siden, i 1918, med produksjon av lærvarer og pelsverk av høy kvalitet. Fremveksten til den globalt etterspurte og kjente merkevaren begynte i 1965. På dette tidspunktet engasjerte italienerne den unge Karl Lagerfeld som sjefsdesigner. Han spilte en nøkkelrolle i utformingen av merkets glamorøse stil. Han var ansvarlig for utformingen av den berømte Fendi-logoen, som består av en vanlig og en opp-ned "F". Både mote og tilbehør som Fendi solbriller, imponerer med et enormt utvalg av former og farger. Gjentagende aspekter av stilen inkluderer nye geometrier, uformell bruk av proporsjoner og en forkjærlighet for uttrykksfulle farger og mønstre.

Litt mer iøynefallende enn andre: Fendi-solbriller i katteøye-design.

Solbriller for kvinner med den feiende kattøyeformen er ideell hvis du elsker det fremtredende utseendet: den særegne silhuetten i retro design tiltrekker alles oppmerksomhet og gir deg samtidig et snev av divalignende utilnærmelighet. Den ekstroverte karakteren til Fendi-variantene kommer spesielt til uttrykk takket være uvanlige detaljer. Disse inkluderer for eksempel delvis flate horn-look plastrammer på utsiden. Dette skaper et spennende samspill mellom de runde glassene og de kantete ytre konturene. I tillegg til det fasjonable aspektet, har dette designet en hyggelig bieffekt: det harmonerer like godt med ganske runde og ganske kantete ansikter, siden det i begge tilfeller gir den nødvendige estetiske balansen.

Fendi-solbriller er ekstravagante.

De typiske koniske stangendene på utsiden av disse modellene er designet i kontrastfarger eller med mønstre. Resultatet: de skiller seg ut fra resten av rammen og minner om små katteører. Dette tilfører en humoristisk komponent til det populære retro-utseendet. Utvalget kompletteres av modeller der designerne har beholdt den klassiske grunnformen.

De er det perfekte valget for kvinner og menn, hvis individuelle stil er alt annet enn kjedelig. Andre høydepunkter fra Fendi er Aviatorglassene, trendy på en annen måte, er også tilgjengelige i moteriktig reviderte versjoner fra det italienske designermerket. Avhengig av modell kommer Fendi aviator solbriller i en blanding av plast og metall eller helt i metall. Detaljer som de kantete ytter sidene varierer den klassiske tårnformen på en interessant måte. Sommerfri og samtidig med edle kombinasjoner av ramme- og glassfarger som gull og blått forsterker det individuelle utseendet med en subtil hippie-stil. De runde metallmodellene, som er en tydelig referanse til slutten av 1960-tallet, tenderer enda mer i denne retningen. Fendi solbriller skiller seg ut fra standardrammer i denne designen med trendy uttrykk.Disse inkluderer sikksakkformede stenger og dekorative steiner innlemmet i hengslene.

Dra nytte av Mister Spex når du kjøper solbriller

Hos Mister Spex finner du et stort utvalg av solbriller fra Fendi og andre merker, med praktiske søkefiltre som hjelper deg. Og å kjøpe online fra oss har enda flere fordeler for deg:

  • Du kan prøve på så mange briller du vil hjemme ved å bruke online-testen. Du trenger ikke mer enn et bilde (for 2D) eller et webkamera (for 3D).
  • I tillegg til Fendi-solbrillene, har vi for tiden rundt 7000 andre briller og solbriller i vårt sortiment.
  • Utvalgte solbriller er tilgjengelig for reseptbelagte glass, som slipes inn av kvalifiserte medarbeidere i vårt eget spesialistverksted i Berlin.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo