- 20 % på alle glass & overflatebehandlinger¹
Dior
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Dior Solbriller

(40)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 40 av 40

Kjøp Dior solbriller hos Mister Spex

Dior er et merke synonymt med mote. Alltid banebrytende, alltid populært og sofistikert, Dior er kjent som et av de mest populære navnene innenfor design. Kjøp kolleksjonen med Dior solbriller til herre og dame hos Mister Spex. Finn et par til en rimelig pris og kos deg ikke bare i solen, men med stil.

Sammensetningen av fasjonabel glamour: Dior solbriller

Luksusmerket Dior er kjent for tidløs eleganse av høyeste grad. Med design som er nytenkende og oser av selvtillit, leverer Dior-kolleksjonen med solbriller en look som er umiskjennelig Fransk - og fabelaktig. Det er et moteriktig tilbehør til en rimelig pris du er på jakt etter, du behøver ikke se lengre enn Mister Spex sin kolleksjon med Dior solbriller. Velg fra det siste utvalget av innfatninger, størrelser og farger, og bruk våre innovative verktøy for å hjelpe deg med å finne et par Dior briller som passer deg perfekt. Nyt solskinnet i stor stil med et par Dior solbriller fra Mister Spex.

Dior solbriller er mer enn bare et fasjonabelt og chict tilbehør: sammensatt med glass i høy kvalitet fra Mister Spex, vil dine nye Dior solbriller ta godt vare på øynene dine, selv på de lyseste sommerdagene. Skadelige UV-stråler kan gjøre store skader på dine øyne. Det er derfor alle solbriller fra Mister Spex er utstyrt med vår standard, klassiske glass som er herdet i tillegg til belagt med anti-reflekterende behandling og UV-filter.

Kjøp med tillit

Vi hos Mister Spex vet at alle ansikter er formet forskjellig, noe som betyr at et par solbriller kan endre seg på ansiktet ditt når du tar dem på deg. Derfor er utprøving en viktig del av kjøpsprosessen. Det er derfor vi har utviklet en virtuell prøveromfunksjon som gir deg en ide til hvordan et par Dior solbriller kommer til å se ut når du har dem på. Du behøver bare laste opp et bilde, så trykk på solbrillene du ønsker å prøve. Det er så enkelt! Du kan se med en gang hvordan Dior solbrillene vil se ut på deg. Du kan til og med lagre bildet og dele det med venner for å få tilbakemelding. Kjøp av solbriller på nett lett som bare det.

Vi forstår også at å prøve dem på nett er annerledes enn i virkeligheten. På grunn av dette, tilbyr vi en problemfri, pengene tilbake garanti. Hvis du ikke er helt fornøyd med dine Dior-solbriller, fortell oss det innen 30-dager. Vi vil hjelpe deg gjennom returprosessen, noe som selvsagt er gratis. Vi gjør alt vi kan for å forsikre oss om at du får akkurat det du leter etter. Kjøp med tillit!

Sol deg med stil i rimelige solbriller fra Dior

Alle par med Dior solbriller fra Mister Spex kommer utstyrt med våre kvalitetsglass som har UV-filter og anti-reflekterende behandling. For alle som bruker briller hver dag, har vi gode nyheter: enkelte Dior-innfatninger kan utstyres med styrkeglass. Bruk vårt nyttige filter for å se hvilke par som er tilgjengelig.

Når du har fullført bestillingen av ditt nye par (eller to!) med Dior solbriller, er alt som gjenstår å glede seg til at de skal ankomme. Frakt er gratis (på ordrer over 700 kr) og hver levering sendes med et sporingsnummer for å sikre at dine solbriller ankommer til riktig tid og sted. Og hvis du ikke er fornøyd med ditt kjøp eller har noen bekymringer under et hvilket som helst trinn i prosessen, kontakt vår kundeservice på telefon eller e-post. Vi er opptatt av at du skal bli fornøyd - og det er derfor vi tilbyr en 30-dagers, pengene tilbake garanti på alle produkter.

Hvorfor kjøpe et par Dior solbriller fra Mister Spex?

  • Gratis frakt på ordrer over 700 kr
  • Gratis returer
  • 30-dagers pengene tilbake garanti
  • Fargede glass i høy kvalitet, herdet glass med anti-reflekterende behandling og UV-filter er inkludert i prisen
  • Ekspert kundeservice
  • Og mye mer.

Se og føl deg fantastisk med Dior solbriller. Skaff deg dine til en god pris fra Mister Spex!

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålKontakt21 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo