Mexx
  Briller       Solbriller

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

varer

(237)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 237

Mexx på Mister Spex

Det begynte med et kyss for det nederlandske livsstilsmerket Mexx. I tillegg til å være romantisk la det også grunnlaget for det internasjonalt anerkjente moteselskapet som eksisterer i dag. Før Mexx fikk fotfeste på markedet i 1986, etablerte imidlertid grunnleggeren Rattan Chadha to separate merker i 1980: herrekolleksjonen Moustache og damekolleksjonen Emanuelle. Noen få år senere ble Chadhas to kolleksjoner slått sammen for å danne et nytt varemerke – Mexx. Navnet kommer av (M) for Moustache og (E) for Emmanuelle pluss en dobbel X som forsegler sammenslåingen av de to kolleksjonene med to kyss. Men Rattan Chadha viste ikke bare sin kreativitet og oppfinnsomhet ved å komme på merkenavnet – kolleksjonene hans uttrykker også originalitet.

Moten fra Mexx er inspirert av den moderne tidsånden, ren livsglede og en urban livsstil. Varemerket imøtekommer ønskene og behovene til ukonvensjonelle mennesker som er moderne og fordomsfrie og vet nøyaktig hva de vil. Og denne filosofien gjenspeiles i Mexx’ produktsortiment.

Mexx-stilen er preget av enkelhet og klassisk eleganse. Dessuten kompletteres profilen av sofistikerte detaljer som skaper en helt spesiell look. Stilen domineres av dempede nyanser, klassiske former og vakre mønstre i skjønn forening som skaper en unik og allsidig look. Foruten dame- og herrekolleksjonen har produktsortimentet også blitt utvidet til å omfatte barneklær, vesker, accessoirer og selvsagt briller og solbriller. Høy kvalitet kjennetegner samtlige av Mexx’ produkter.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo