MCQ

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

varer

(85)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 85

Mc Queen på Mister Spex

Innfatningene fra Mc Queen er et perfekt valg for dem som ønsker seg synskorreksjon i form av elegante briller. Varemerket Mc Queen har laget designerbriller av toppkvalitet for menn og kvinner siden 2004. Med et utvalg av robuste plast- og metallinnfatninger, stenger og glass er disse brillene ikke bare stilbevisste, men også veldig slitesterke og tåler daglig bruk.

Modellene i kolleksjonen er alt fra sporty til trendy og elegante. Fargene består av nøytrale basisnyanser, tofargede modeller og fargerike kombinasjoner som gjør at du lett kan matche brillene til arbeids-, fritids- eller treningstøyet. Disse lekre unisexmodellene fås i en rekke farger med blant annet blå og grå glass og innfatninger og passer til både menn og kvinner. De har det lille ekstra som skal til for å piffe opp antrekket. Stilen er alltid moderne og frisk.

På Mister Spex kan du velge blant over 6000 innfatninger og mer enn 100 designermerker. Ved hjelp av vår avanserte online-teknologi kan du prøve solbrillene i 3D. Kvaliteten på glassene er utmerket – de er ekstra robuste og har førsteklasses UV-beskyttelse og antirefleks. Solbrillene sendes samme dag hvis du bestiller før kl. 14.00, og leveransen kan spores gjennom Posten. Skulle du ikke være helt fornøyd med solbrillene, kan du returnere dem innen 30 dager.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo