Marcel Ostertag
CO CO – Contemporary Conscious

Marcel Ostertag x CO CO

Kapselkolleksjon «Made in Europe» fra motedesigneren Marcel Ostertag føyer seg elegant inn i vår Contemporary Conscious-serie, og beviser at design av høy kvalitet og en miljøbevisst produksjon enkelt lar seg kombinere.

Direkte til produktene
Marcel Ostertag

Varig skjønnhet

Kolleksjonen byr på seks elegante og uttrykksfulle modeller. Disse utgjør en eksklusiv serie av vintage-inspirerte briller med yndige fasonger og naturlige farger. Hver enkelt innfatning er fremstilt med kjærlighet i Europa, og designeren utnytter dessuten mange ulike muligheter for å minimere miljøbelastningen fra produksjonen.

Windsor Refresh-trenden
Marcel Ostertag

«Briller er simpelthen det perfekte tilbehøret. Jeg elsker å skape en ny, spennende look med de ulike brillene mine. Med Marcel Ostertag x CO CO har jeg fått omsette mine egne design i en kul og tidløs brillekolleksjon som er «Made in Europe».
Marcel Ostertag

Marcel Ostertag
Windsor Refresh-trenden

Berlin by Nature

Designeren Marcel Ostertag har i første rekke latt seg inspirere naturens mangfold, så vel som av Berlins pulserende byliv. De to inspirasjonskildene kombineres med bruken av bærekraftige materialer (som 100 % bioacetat) og lokal håndverkskunst. Suscha, Loire og Kama – navnene på store elver – understreker brillenes karakteristiske uttrykk. Brillemodellene er dessuten blitt svært populære, mye takket være sine naturlige farger.

Den nye kapselkolleksjonen har definitivt bærekraft i fokus: For hver brille som selges, doneres en euro til den ideelle organisasjonen Clean River Project.

Oppdag alle brillene fra CO CO
Windsor Refresh-trenden

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo