LINDA FARROW
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
77 Resultater

LINDA FARROW – briller med et sterkt uttrykk og en vill søttitallssjel

Det andre livet til det verdenskjente brillemerket LINDA FARROW begynte i 2003 – uglamorøst nok på et lager i London. Linda Farrow og ektemannen ba sønnen Simon Jablon om å rydde ut av det gamle lageret. I ryddesjauen fant Jablon restene av morens tidligere forretning, deriblant et stort arkiv med gamle LINDA FARROW-solbriller. Han bestemte seg for å gi merket et nytt liv.

LINDA FARROW-solbriller – progressive former

Linda Farrow, opprinnelig motedesigner, grunnla luksusbrillemerket LINDA FARROW i 1970 og skapte seg raskt et navn med de avantgardistiske brillemodellene sine. Som en av de første kvinnelige designerne overhodet, fokuserte Linda Farrow på solbriller som mote i seg selv. Hun dukket dypt ned i arbeidet og eksperimenterte med former og stiler med stor innovasjonsånd. Med sine progressive LINDA FARROW-brilledesign katapulterte LINDA FARROW lynraskt inn i haute couture. Hun samarbeidet med berømte moteselskaper, som Sonia Rykiel, Balenciaga, Dior og Yves Saint Laurent. Selv Yoko Ono hadde på seg LINDA FARROW. I 1980-årene endte brillemerkets historie – men bare midlertidig. To tiår senere grep Simon Jablon sjansen, og blåste nytt liv i familiearven.

LINDA FARROW-briller – statement-silhuetter av høyeste kvalitet

I dag, som den gang, settes motemerket LINDA FARROWs fokus helt og holdent på merkets grunnfilosofi og kjernekompetanser. Designspråket har klare røtter i 1970-tallet, og de nye designene er fremdeles inspirert av den lekne tidsånden fra denne epoken. Samarbeid med andre store designere, som Dries van Noten og Philip Lim, tilfører dessuten nye og spennende perspektiver til LINDA FARROW-kolleksjonene. De viser talløse eksempler på hvordan merket mestrer en harmonisk balanse mellom dristige statement-silhuetter på den ene siden, og fint tilvirkede, slanke innfatninger på den andre siden. For ikke å snakke om de spennende detaljene, som preger brillene og solbrillene. I tillegg inngår LINDA FARROW ingen kompromisser når det gjelder kvaliteten på de kreative designbrillene, som alltid av aller høyeste kvalitet.

LINDA FARROW – pilotbriller og andre klassikere i ny utforming

LINDA FARROW aviator-solbriller har en særegen skjønnhet. Merket har gitt den egentlig klassiske pilotbrillen en ny og spennende touch. Med strukturert ramme, en gyllen LINDA FARROW-innfatning og fargede glass, fremstår den gamle klassikeren i et helt nytt lys. Denne måten å skape nytolkninger på, gjenspeiles i alle LINDA FARROW-brillene og LINDA FARROW-solbrillene. Designene har klare linjer tilbake til søttitallet, men også et avantgardistisk blikk inn i framtiden. Sånn skaper LINDA FARROW unike og inntrykksfulle stiler som beriker ethvert antrekk med et ekte motestatement.

Bestill LINDA FARROW-briller online hos Mister Spex – dine fordeler

Hos Mister Spex finner du ikke bare LINDA FARROW eyewear. Du kan velge mellom mer enn 9000 briller og 7000 solbriller online. Enten du ser etter moderne briller for damer eller briller for herrer, dame-solbriller eller herre-solbriller – her finner du passende briller for enhver smak. Lurer du på hvilke briller som passer til deg? Hvilke brillemodeller som kler deg ekstra godt, kan du finne ut av med vårt virtuelle prøverom. Der kan du prøve briller online av hjertens lyst – til og med i 3D! Vil du prøve favorittmodellene i virkeligheten? Vi sender deg gjerne inntil fire briller til gratis hjemlån. Vi gir deg 30 dagers åpent kjøp • Eksklusivt utvalg av LINDA FARROW-solbriller og LINDA FARROW-briller • Tilsliping av brilleglass av egne optikere i vårt mesterverksted i Berlin • Fri frakt på bestillinger over 700 kr • 30 dagers åpent kjøp Har du spørsmål om LINDA FARROW Eyewear eller om tjenestene våre? Vår kundeservice stiller gjerne til rådighet!

  • ** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D
10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo