Dior hos Mister Spex

Dior er en fantastisk samling av kvalitetsbriller som er karakteristisk for et av verdens mest kjente motemerker. Dior-navnet er synonymt med moderne eleganse, men det er en klassisk estetikk i hele serien som ganske enkelt er tidløs. Siden starten i 1946 har dette ikoniske merket prydet noen av de mest gjenkjennelige menneskene i populærkulturens historie. Denne siste samlingen med iøynefallende briller er et vitnesbyrd om merkevarens urokkelige engasjement for stil og eleganse. De aller siste Dior-brillene er nå tilgjengelige i Mister Spex Online Shop.

For mennesker som streber etter et elegant utseende med et snev av retro, er disse fantastiske brillene ideelle. Blant kolleksjonen finner du et utvalg av stiler, inkludert Aviator og Butterfly. Men det som hver ramme i dette utvalget har til felles, er en ufravikelig oppmerksomhet på detaljer. En kombinasjon av eksperthåndverk, subtile fargekombinasjoner og fantasifull design gjør dette eksepsjonelle solbrillevalget til det mest visuelt på markedet i dag. Kvinner elsker å bruke Dior i alle omgivelser. Enten de spiser utendørs med venner eller koser seg i i eksklusive badebyer, kvinner bruker disse elegante solbrillene for å komme med en markering… og for å skille seg ut.

Mister Spex nettbutikken har vi mer enn 3000 briller tilgjengelige fra over 100 kjente designermerker. Ta deg tid til å bla gjennom kolleksjonene og prøv på som om du var i en ekte butikk. Med Mister Spex sitt virtuelle prøverom kan du sjekke hvordan solbrillene ser ut på deg. Det er viktig å kunne se dem på slik at du vet at de passer til din personlighet, ansiktsfasong og hårfarge. Når du har funnet et par Dior briller du er fornøyd med velger du dem og trykker på linken «Online Try-on» under bildet. Det kan ikke bli enklere å shoppe designer solbriller enn hos Mister Spex.

Prøv de utvalgte brillene dine ved å bruke den avanserte digitale teknologien. Den kan hjelpe deg slik at du ikke blir skuffet når brillen eller solbrillen din kommer. Ordren din leveres rett i din postkasse, og vi betaler frakten dersom bestillingen er på over 700.-kr. Shoppe fra sofakroken eller pulten, du slipper å gå fra butikk til butikk. Blir du ikke fornøyd har vi 30 dagers åpent kjøp også på briller og solbriller med styrkeglass. Hos Mister Spex er det ikke bare enkelt å finne det perfekte brilleparet – det er morsomt også!

  10%

  Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

  Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

  Betalingsmetoder

  Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

  Levering

  Posten Logo

  For en trygg netthandel

  TRYGG E-Handel Logo