MONCLER
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
154 Resultater

Moncler – fjellet kaller, byen svarer

«Born in the mountains, living in the city». Født på fjellet, hjemmehørende i byen – dette mottoet beskriver perfekt hva som kjennetegner Moncler. Det fransk-italienske merket ble grunnlagt i 1952 av René Ramillon og Andrè Vincent i en liten fjellandsby i nærheten av Grenoble, Monestier-de-Clermont. Merkenavnet er en forkortelse av stedsnavnet, og henviser til merkets opprinnelse. Moncler spesialiserte seg først på funksjonelle klær, som tjente til å beskytte mennesker når de arbeidet i harde omgivelser, og å holde mennesker på ekspedisjoner varme og tørre under værharde klimaforhold. Den berømte dunjakken, som også i dag assosieres med merket, oppsto på denne tiden. Moncler for damer og herrer – sporty og luksuriøs i hverdagen

I flere tiår fokuserte merket på sportsklær for folk som ferdes i fjellet. Men i 2003 besluttet Remo Ruffini (nåværende styreleder og administrerende direktør for Moncler S.p.A.) å rette merket inn på et nytt spor. Under Ruffini utviklet Moncler seg fra å være et rent sportsklesmerke til å tilby luksuriøse og mangfoldige antrekk, som også kan brukes i hverdagen i byen. Kort sagt hentet Ruffini merket ned fra fjellet og inn i byen. I tillegg tok Moncler også andre produkter inn i porteføljen etter hvert, blant annet tilbehør som kvalitetssko og skinnvarer, og eksklusive Moncler solbriller og Moncler briller.

Moncler-briller og Moncler-solbriller – kvalitet og tradisjon

Selv om moten og tilbehøret fra Moncler for damer og herrer ikke lenger brukes av fjellfolk på ekspedisjoner opp snøkledde fjelltopper, har merket beholdt de alpine røttene i designet. På en unik måte forener Moncler tradisjon, holdbarhet og kvalitet med en elegant og sporty modernitet. Dette gjenspeiles også i høykvalitetsbrillene fra Moncler for damer og høykvalitetsbrillene fra Moncler for herrer, akkurat som i Moncler-solbrillene for herrer og Moncler-solbrillene for damer.

De høykvalitative Moncler-brillene kommer både i fine og i tykkere metallinnfatninger, i transparente plastinnfatninger og i inntrykksfulle, ravnsvarte statement-innfatninger. De eksklusive Moncler-solbrillene overbeviser også med et bredt sortiment av modeller. Her finner du diskrete, elegante rammer side om side med iøynefallende solbrillemodeller, der man tydelig kan ane den sportslige siden fra tiden på fjellet.

Bestill Moncler online hos Mister Spex – dine fordeler

I Mister Spex' Moncler-nettbutikk kan du bestille briller fra Moncler online, både enkelt og komfortabelt fra sofakroken. Er du usikker på hvilken brillemodell du vil ha, og spør deg: Hvilke briller passer til meg? Mister Spex har løsningen: Prøv favorittmodellene når som helst i vårt virtuelle prøverom. Det er kjempegøy å prøve briller i 3D! Og i tillegg finner du raskt ut om du liker de ekstravagante Moncler-solbrillene eller Moncler-brillene, eller heller foretrekker en mer diskret innfatning fra Moncler. Du kan selvsagt også prøve brillene i virkeligheten. Vi sender deg gjerne inntil fire briller til gratis hjemlån. Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp. • Mer enn 170 Moncler-briller og Moncler-solbriller i sortimentet vårt • Tilsliping av brilleglass av egne optikere i vårt mesterverksted i Berlin • Fri frakt på bestillinger over 700 kr • 30 dagers åpent kjøp Har du spørsmål om brillene fra Moncler eller om tjenestene våre? Vår kundeservice stiller gjerne til rådighet!

  10%

  Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

  Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

  Betalingsmetoder

  Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

  Levering

  Posten Logo

  For en trygg netthandel

  TRYGG E-Handel Logo