Timberland

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
148 Resultater

Timberland hos Mister Spex

Det amerikanske fottøy- og uteklær-selskapet Timberland er kjent for sine robuste, autentiske og bærekraftige produkter. I dag tilbyr Timberland klær for kvinner, menn og barn samt tilbehør. Men det hele begynte i 1952 med et enkelt produkt: En tøff, vanntett arbeidsstøvel som gjorde Timberland verdensberømt. For første gang ble denne støvelen av høy kvalitet produsert uten suturlinjer mellom sålen og vampen, noe som sikrer tørre føtter. Gjennom årene har selskapet holdt seg tro mot sin forpliktelse til autentiske, funksjonelle design. Etter hvert introduserte Timberland nye, fasjonable og høykvalitets klær til porteføljen. I 1973 registrerte familiens firma Schwartz merkevaren "Timberland" på den amerikanske østkysten. Derfra fortsatte de sin marsj over hele verden, og tjente sin anerkjennelse ikke bare for den eksepsjonelle kvaliteten på produktene, men også for sin forretnings- og sosialpolitikk. Timberland er vanlige og se i alle topp 10 rangereringer når det gjelder miljømessig bærekraft, samfunnsansvar eller innovative design. I flere tiår har selskapet vært en av de mest populære arbeidsgiverne i USA.

Et utendørs-klesmerke bør tilby tøffe klær og sko, samtidig med at det holder et godt, tiltalende design. Og det er også et annet område som Timberland absolutt leverer på. Siden midten av 90-tallet har merket til og med blitt en motearmatur i hip-hop og andre urbane kulturer, noe som hever statusen ytterligere og gjør produktene umiddelbart gjenkjennelige.

Timberland har både optiske rammer og solbriller å tilby. Som alle andre produkter er Timberlands briller laget av tøffe materialer, designet for å være både robuste og lette og produsert ved bruk av miljømessige og sosialt bærekraftige metoder. Både kvinne og herrekolleksjonen viser hovedsakelig design av metall og titan. Selskapet utmerker seg med å kombinere klassiske farger med innovative detaljer. Dette gjelder også solbrillene deres. Selvfølgelig forblir komfort og funksjonalitet alltid en prioritet. Og det sier seg nesten selv at de også har kraftig og pålitelig UV-beskyttelse.

Mister Spex nettbutikk tilbyr et velfylt utvalg av Timberlands nåværende kvinner og menns optiske rammer og solbriller. På grunn av dedikasjonen som er lagt inn i deres skapelse, har disse moderne klassikerne alle en ekstraordinær lang levetid. Alle som leter etter attraktive, autentiske design trenger ikke se lenger.

  • ** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D
10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo